Asia wypadła bardzo dobrze, nie dość, że była najmłodsza i najładniejsza to jeszcze się nie jąkała A tak całkiem serio - po prostu nie była zestresowana, a jeśli była, to nie dała po sobie zupełnie poznać.
Mi się najbardziej podobał kot "szmaciana lalka", ten kot mógłby dobrze do wycierania kurzy służyć
Mam nadzieję, że ktoś nagrał i w Youtube wrzuci, ja, niestety, zaspałam i nie zdążyłam uruchomić machinerii.
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-12-14, 08:38.
Stres, o dziwo, nie pojawia się w studiu. Kamery są na tyle oddalone, że nie trzeba na nie zwracać uwagi....Mam nadzieję, że jakoś to wyglądało. Emir poradził sobie pierwszorzędnie, więc myślę, że ewentualne błędy swojej właścicielki skutecznie tuszował.
A Ragdolle rzeczywiście są uroczymi i bardzo przydatnymi w domu stworzeniami...
Mnie się w tym programie bardzo spodobało stwierdzenie jednej z uczestniczek prezentującej swojego kotka, że wzięcie takiego kotka na ręce powoduje u niego zwiotczenie mięśni Może i to prawda, nie znam się na tym A nasza Czcigodna Forumowiczka zaprezentowałą swoją pociechą z fajnym stwierdzeniem, "że wygląda jakby pochodził z innej planety"
Chyba nic nie przekręciłem, byłem dość zaspany jak oglądałem ten program
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Dobrze wychował...
Acha, czyli dziewczyna dorosła i poszła w świat. A już się bałam, że może skonsumował czy coś....
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-12-14, 22:15.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
A dlaczego miałaby pójść sobie w świat???
Przecie jej u Arcego całkiem dobrze...
Hmm..Bo tak sobie pomyślałam: 1 kot w domu: ujdzie, 2 koty w domu:Armageddon..Nie sadziłam, że się zdobędzie na taki wyczyn
Pochwał z mojej strony na temat występu w TV nie ma..bom nietelewizyjna
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Comment