Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dreamer

Ja nawet pamiętam jej nazwisko .
 Ja nawet pamiętam jej nazwisko .  Teraz została mi tylko jedna mała dziurka w ząbku.
 Teraz została mi tylko jedna mała dziurka w ząbku. Niestety nie mam kompletu,oj nie mam
 Od dwóch lat chodzę regularnie do stomatologa,trzeba ratować co się ostało.
 Od dwóch lat chodzę regularnie do stomatologa,trzeba ratować co się ostało.Mamy też dużego plusa ,gdyż nic nie płacimy w portowym gabinecie-wszystkie koszta leczenia pokrywa prezes spółki
 Zatem szczytem głupoty byłoby teraz nie chodzić do dentysty.
 Zatem szczytem głupoty byłoby teraz nie chodzić do dentysty.Moja Pani stomatolog też ma trzydzieści kilka lat,jest miła ,gadamy sobie na ty i też ma duży biust
 ,ale przede wszystkim zrobiła mi porządek w mym uzębieniu
 ,ale przede wszystkim zrobiła mi porządek w mym uzębieniu   

Zęby mam nędzne i zawsze jak z czymś pójdę to od razu jeszcze coś się wielokrotnie znajdzie. Do tej pory pamiętam jak zrobiła mi się zgorzel pod dolną siódemką, cóż to była za przyjemność. Na szczęście u mojego stomatologa same młode babeczki pracują, więc jest miło
 Zęby mam nędzne i zawsze jak z czymś pójdę to od razu jeszcze coś się wielokrotnie znajdzie. Do tej pory pamiętam jak zrobiła mi się zgorzel pod dolną siódemką, cóż to była za przyjemność. Na szczęście u mojego stomatologa same młode babeczki pracują, więc jest miło  

Comment