Przy piwie o górach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gringo
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2007.07
    • 2164

A Mytikas to gdzie ? No chyba, że już wcześniej zaliczony ? Szacun! To pozostaje w sferze póki co moich marzeń. Ja zatrzymałem się na KGP, próbowałem jeszcze zaliczać najwyższe szczyty pasm Czech i Słowacji ale zabrakło motywacji. Nawet się zrymowało.

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9822

To mój wpis bodajże z roku 2017

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
      Szanowni, melduję, że w ramach krótkiego wypadu na tzw. Riwierę Olimipijską wybrałem się w goście do Zeusa i ferajny.
      Oprócz dojazdu, cholerycznie krętą drogą, zajęło mi to prawie dziewięć godzin. Większość przejścia to mozolne "mułowanie", wykonalne dla mocno zmotywowanej pielgrzymki, natomiast końcówka to mix wrażeń z Kościelca i Orlej Perci.
      Najwyższy wierzchołek masywu Olimpu nazywa się Mitikas i ma 2.918 m npm. Widoki stamtąd wyrywają nawet z mocno zasznurowanych butów...
      W każdym razie - Zeus chleje piwsko z chłopakami i ma towarzystwo krzepkich blondynek z Polski . Troszkę jestem zawiedziony, nie spotkałem żadnego nalewaka z piwami Browaru "Olimp" .

Comment

• Gringo
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2007.07
        • 2164

Wiem, będę złośliwy. Ale to z zazdrości Brakuje Ci jeszcze do korony Bałkanów - Mahya Dagi (1031 mnpm). Czyli najwyższy szczyt europejskiej części Turcji.

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9822

Szanuję Twą złośliwość .
          Jestem z plebsu, nie kolekcjonuję koron, nawet tych czeskich...

Comment