Znalezione w sieci

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• solfernus
    replied

Z takimi niuniami jak na zdjęciach to bym się nawet w wodzie wymoczył.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Moc! Jurandofil ma obowiązek, który nakładam we wymieniu Arta, pojawić się w tej wersji na zlocie i tak gadać.

Swoją drogą, czy ktoś wziął tę wypowiedź na poważnie? Przecież gadał tak samo, jak przy nalewaku. Blue box i jak wycięty ze zlotu. Tylko czy ktoś coś nagrywał na zlocie? Eee, chyba nikt...
    Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2014-09-27, 01:53.

Leave a comment:

• iron
    replied
    Kto chce zobaczyć Jurandofila w garniturze i bez nalewaka , niech się śpieszy - nie wiem ile czasu ten link będzie aktywny:

P.S. Pierwszy filmik w temacie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2014-09-27, 01:27.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    No - akcja, emocje, dramaturgia, dynamiczne ruchy brwiami. Jedyny film Kopyra, który w całości obejrzałem, choć zwykle ciężko znoszę więcej niż 2 minuty gadania. Zabawny był wpis na blogu bohatera całego zamieszania, dotyczący podszywającego się podeń użytkownika. Znalazł się tam taki fragment:

Żadnych komentarzy nie umieszczałem i nie będę na Pana blogu zamieszczał.

Bo i co miałby napisać. Mógłby tylko dalej brnąć.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    http://www.interia.tv/wideo-lubisz-p...68#pst79981133

Zdzisław Kantor - znafca amerykańskich piw
    Widze, ze nawet kopyr nie wytrzymal
    Z samego rana wstrząsnął mną materiał podlinkowany w komentarzach przez patricco. Otóż sensoryk i znawca piwny Zdzisław Kantor opowiada o piwie. Wszystko pod mocnym tytułem „Lubisz piwo? To n…

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Interia - czołowy polski portal internetowy. Najlepsze serwisy informacyjne i tematyczne (Wydarzenia, Sport, Motoryzacja, Biznes, GeekWeek, Gry, Kobieta). Bezpłatna poczta e-mail.

Zdzisław Kantor - znafca amerykańskich piw

Leave a comment:

• danio_145
    replied

Bezbłędne

Leave a comment:

• ppns
    replied
    Epokowe dzieło nauki polskiej.
    O ogniu,więc nie będzie lania wody....

http://www.kul.pl/ogloszenie-terminu...4122400,0.html

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Wśród różnych wstydliwych rzeczy, na których przepieprzam swoje życie, są filmiki z żartów w miejscach publicznych. Wszystko fajnie, przednia zabawa, ofiary się śmieją - ale są żartownisie, którzy startują z pozycji ofiary. Popatrzcie na tych samobójców: https://www.youtube.com/watch?v=RnJd6fY4Or0

I zanim zaczniemy dyskusję o kolorach: na warszawskiej Pradze jest w 100% bezpiecznie.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Właśnie tak sobie pomyślałem, jak już klepnąłem post.

Leave a comment:

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Ależ drwij na zdrowie. Chodzi mi tylko o to, że jeśli miałeś takie skojarzenie, to znaczy, że ten temat dużo miejsca w twojej głowie zajmuje. Bo nie było to wcale oczywiste i mnie na przykład w ogóle przez myśl nie przeszło. O swój tyłek się nie boję i namawiany do pukania facetów się nie czuję.
    Poczekaj do zlotu - warunki mają być kolonijne, więc wspólne prysznice

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio
    A może "nadejszła już wiekopomna chwiła" by założyć wątek Coming out przy piwie?
    Bedziesz pierwszy?

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    A może "nadejszła już wiekopomna chwiła" by założyć wątek Coming out przy piwie?

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    To tylko znaczy, ze mysle bardziej wielotorowo od Ciebie, moze dlatego, ze jem mieso?
    Ty wegefobie.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT
    Dlatego 4 z 5 Twoich ostatnich postów na forum dotyczą offtopu o homoseksualistach?
    Akcja-reakcja

Leave a comment: