Znalezione w sieci

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• jacer
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Porcyjka tekstów z basha:
    Co to jest basha?

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Porcyjka tekstów z basha:

<zeroekran> Jednak gry komputerowe kształcą - samouczek do Anno 1701: "Aby twoi osadnicy przeszli na wyższy poziom cywilizacyjny musisz dostarczyć im alkohol

<Gru> k..., ale jakbym nie znal kolejnosci pytan w kebabie to bym wczoraj typa nie zrozumial

<sbvc> graliśmy razem z jej rodzicami w scrable i stanąłem przed możliwością napisania słowa "anal", które dałoby mi wygraną

<a> Wy, matematycy, jestescie dziwni...
    <b> udowodnij

Leave a comment:

• pirackamuza
    replied
    Onet.pl przedstawia: http://sympatia.onet.pl/0,2278,16065...,artykuly.html

Leave a comment:

• zgroza
    replied
    Sorry, we couldn’t find that page

Wywiad z Mikkelerem, tym od słynnego "browaru".
    Dosyć prowokujący artykuł. Ogólnie, Mikkeler chwali warzenie kontraktowe, mnożenie produkowanych przez siebie stylów i marek, gani browary duńskie za brak jakości (czego en masse poprzeć nie mogę) i stawia rynek amerykański, z jego gigantomanią, za wzór, i stawia tezę, że cena jest nieważna. Absolutnie się nie zgadzam z takim podejściem.

Leave a comment:

• zgroza
    replied

Parę piw nawet ciekawych

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Zenon wciąż w formie: http://www.youtube.com/watch?v=kj_5GbFcKW4

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ada13
    amtorszcznyzna i strasznie nędzny poziom... bleee...

Leave a comment:

• ada13
    replied
    Browar Gdański:

Leave a comment:

• genea
    replied
    Coś w tym jest

Piwo to święty napój, od momentu jego uwarzenia do chwili, gdy spływa przyjemnie…

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Pui, pui! Arnold w japońskich reklamach, jest też chyba piwna w 7:42 min.:

Leave a comment:

• chitos
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862
    http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/drzewo/granat86

Sadzimy własne wirtualne drzewo, a Tetra Pak zasadzi w naszym imieniu 100000 drzew w Parkach Narodowych.
    http://mojesilnedrzewo.pl/ tutaj można posadzić drzewa na terenie Beskidów

Leave a comment:

• granat862
    replied
    http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/drzewo/granat86

Sadzimy własne wirtualne drzewo, a Tetra Pak zasadzi w naszym imieniu 100000 drzew w Parkach Narodowych.

Leave a comment:

• zgroza
    replied
    http://www.amazingsuperpowers.com/2010/03/coffee-table/ - komiks o podstawce.

Leave a comment:

• wilko
    replied
    Co prawda to Wiedeń, ale sposób nalewania i podawania piwa jest typowo czeski. Mają skubani zwinne rączki, ale jak się spożywa największe ilości piwa na świecie, to czemu tu się dziwić?

Na uwijająca się obsługę miło popatrzeć ale z komentarzy to co najwyżej można się pośmiać. Jak zwylke

Leave a comment:

• pirackamuza
    replied
    Z innego kega (qrde, naprawdę się uśmiałem) - komentarz z onet.pl:

Rok 2014. Olimpiada w Soczi. Wywiad z naszymi skoczkami
    przeprowadza Bartosz Heller.

B.H. Właśnie obok mnie stoi Kamil Stoch, który w pierwszej serii konkursu na dużej skoczni oddał dobry skok na odległość 122,5m. Kamilu, jak oceniasz ten skok, czy da on Ci miejsce w finałowej 30-tce?
    K.S. Yyyyyy...no tak....yyyy....ten skok był...yyyy...niezły...eeeee
    B.H. Z tego, co widzieliśmy, to warunki na skoczni były chyba dobre?
    K.S. Eeee....tak....yyyyy, ale przy moim skoku zawiało mi w plecy, inaczej pewnie bym skoczył dalej...yyyyy....
    B.H. Jak ocenisz skoki swoich kolegów: Stefana Huli-117,5m, Łukasza Rutkowskiego-114m i Marcina Bachledy-112,5m?
    K.S. Uważam, ze oddali dobre..yyyy....równe skoki...eeee...i wydaje mi się, że skakali w trochę...yyyy....gorszych warunkach niż inni
    B.H. Ale warunki dla wszystkich były chyba porównywalne?
    K.S. No tak...eeeee...nie wiem
    B.H. Bardzo dziękuję Kamilu za rozmowę, bo widzę, ze zbliża się już do mnie Łukasz Rutkowski....Łukaszu, na treningu skakałeś 122-125m, a tutaj tylko 114? Jak to się stało?
    Ł.R. Yyyyy...naprawdę nie wiem, starałem się oddać...eeee...daleki skok, ale...yyyyy...nie wyszło
    B.H. Co było nie tak w Twoim skoku?
    Ł.R. Eeeee...nie wiem..yyyy....może wiatr powiał mi w plecy...eeeee...nie wiem...eeee...
    B.H. Prezes Tajner podkreślał, ze jesteś młodym, ciągle obiecującym jak Kamil zawodnikiem i po odejściu Adama powinieneś tworzyć trzon naszego teamu. Jak się usosunkujesz do słów prezesa?
    Ł.R. Yyyyy...jak się ustosynkuwo....yyyy...co sądzę o tym?
    B.H. Tak
    Ł.R. No nie wiem...yyyy...skaczę już 7 lat , a Kamil jeszcze dłużej...yyyy...i wynik 114m nie jest takim złym wynikiem...eeee....tak
    B.H. Łukaszu, raz jeszcze dziękuję za wywiad. A własnie do mojego stanowiska zmierza pewnym krokiem prezes Apoloniusz Tajner. Panie prezesie, jak Pan ocenia skoki naszej ekipy w pierwszej serii?
    A.T. Oceniam dobrze, Kamil przy swoim skoku miał mocny wiaterek w plecy 1 koma 6 i uważam, ze jego skok był poprawny, natomiast pozostali nasi zawodnicy też oddali dobre skoki, przy wietrze 1 koma 7....
    B.H. Mówił Pan, ze wiatr moze odgrywać istotną rolę w tej pierwszej serii....
    A.P. Zgadza się, nasi zawodnicy nie trafili w odpowiedni korytarz przy wiatrach z tyłu i nie mogli....odlecieć. Trudno było znaleźć odpowiednie....noszenie
    B.H. Panie prezesie, niektórzy kibice martwią się wynikami naszych skoczków, ze od paru już lat nie mogą wskoczyć nawet do pierwszej 10-tki. Czym to tłumaczyć?
    A.T. Nie wiem, ale proszę nie zapominać, ze są to wciąż młodzi i perspektywiczni zawodnicy, a Kamil był nawet 3 lata temu na 12 miejscu w jednych zawodach. Trzeba czasu, by okrzepli i dojrzali, a wyniki muszą przyjść. Zresztą trenerzy Kruczek i Mateja dokładnie od 6 lat analizują skoki naszych zawodników i ja w nich wierzę
    B.H. Bardzo dziękuję za rozmowę i oddaję już głos do studia w Warszawie.

Leave a comment: