Znalezione w sieci

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Seta
    replied
    To Przemek Czarnik z firmy browamator.pl (...) Przemek tłumaczy mi jeszcze, że warzenie zaczyna się w październiku, bo Polacy wolą piwa tzw. zimnej fermentacji. Aby uzyskać dobry efekt, trzeba temperatury 10-14 stopni.

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika svarowski
    Nooo... Można się dowiedzieć kto to ten słynny birofil:
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Głupie Logo
    - Coś pan zbiera?
    - Nie. (...) trafiliśmy na hurtownię alkoholu. Kupiliśmy we trzech sto piw w puszkach. Poszły w jeden wieczór.
    pokal to taka ni to szklanka, ni kufel
    Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2010-07-28, 02:03.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Dwie rzeczy z innej beczki:

Kolejny odcinek sagi o mądrości ludu amerykańskiego (padłem scenkach z mapą od 2:05) - http://www.youtube.com/watch?v=fJuNg...eature=related

Dalej w Ameryce, ale ze swojskim akcentem. Rewelacyjny monolog polamerski, zwłaszcza na końcu - http://www.youtube.com/watch?v=fFxdD...eature=related

Leave a comment:

• svarowski
    replied
    Takie tam o giełdzie w Żywcu http://www.logo24.pl/Logo24/1,86375,...o_browaru.html

Leave a comment:

• Psychomanteum
    replied

strona 10

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Też zdarzyło mi się kiedyś walnąć ciętą ripostę.
    Otóż w klubie "Olimp" w Lodzi występowali kabareciarze, chyba z Krakowa.
    W pewnym momencie prowadzący zarzuca tekst:

"Dwa lata temu posiadłem żonę"

A ja niewiele myśląc (jak to u mnie zwykle po kilku piwach bywa) ryknąłem na całą salę:

"Czyją?"

P.S.
    Pozdrawiam kolegę, który wtedy koło mnie siedział a teraz jest w Afganistanie jako lekarz.
    WAM był the best!

Leave a comment:

• Samael
    replied
    Mistrz cietej riposty

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Gwiazdy opowiadają o wakacjach, polecam wypowiedzi Titusa.

Kultura.onet.pl – to serwis zawierający ciekawe informacje na temat wydarzeń kulturalnych, nowych książek, sztuki w najlepszym wydaniu oraz repertuar teatrów w Polsce. Odwiedź serwis Kultura na Onecie

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Generalnie ten "łajn stąng" jest równie niedobry jak "bir strąg". Ma za to niezaprzeczalny plus - mniej potrzeba w siebie wdusić żeby się nawalić.

Leave a comment:

• becik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145
    Sam piłem
    Też próbowałem (wypić)

Leave a comment:

• danio_145
    replied
    Żadna fotoszopka. Oryginał. Sam piłem

Leave a comment:

• KasiaZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza
    Producenci taniego wina jednak mają swój etos, przynajmniej jego zarys.
    Myślałem, że "Nikt nie dopilł trzeciego" to legenda miejska. Myliłem się (o ile ktoś nie zrobił fotoszopki - nie sądzę).
    http://demotywatory.pl/1899606/pogromcy-mitow
    o jejku..... wine strong..... jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Leave a comment:

• zgroza
    replied
    Producenci taniego wina jednak mają swój etos, przynajmniej jego zarys.
    Myślałem, że "Nikt nie dopilł trzeciego" to legenda miejska. Myliłem się (o ile ktoś nie zrobił fotoszopki - nie sądzę).
    Demotywatory.pl – dowcipnie, ironicznie i prawdziwie o rzeczach niekoniecznie ważnych

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Wspólne dzieło Biblioteki Narodowej, Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP oraz Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego RP, czyli
    "Rzeczpospolita Wielu Kultur
    Dziedzictwo Polskie"

Cytat ze strony:
    Rzeczpospolita Wielu Kultur: Dziedzictwo Polskie
    to międzynarodowa wystawa multimedialna, która przedstawia historię
    tolerancji i współistnienia różnych narodowości na terenie I Rzeczypospolitej,
    adresowana przede wszystkim do obcokrajowców na całym świecie.
    Ciekawa strona, warto poklikać, posłuchać i obejrzeć.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Hm, post pod własnym postem, nie lubię tego.

Jest taka seria filmików reklamowych dotyczących US Open, no i obczajcie ten: http://www.youtube.com/watch?v=GBZdr...layer_embedded. Coś dla fanów serwisów społecznościowych. Uwaga! Filmik w lengłidżu.

Leave a comment: