Gdzie sie na ten droższy kufel zapisać??

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pegie23
    Kufel
    pegie23
    Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
    Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
    2021-07-10, 19:19
  • ART
    Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
    ART
    Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
    2023-06-18, 16:10
  • dadek
    Nošovice 238, Pivovar Radegast
    dadek
    Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
    2023-11-09, 21:59
  • dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 19:42
  • bastion
    Ukraina, Kropivnicki, Vierhna Permska 88, Dudliar.
    bastion
    To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...
    2022-01-05, 22:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...