Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
25 postów aby udzielić prostej odpowiedzi.
To forum schodzi chyba na psy.
I jak zwykle można było liczyć tylko na Krzysia. Dla reszty to chyba sposób odreagowania stresów dnia codziennego (nie wstawiam żadnej bużki).
Ot, sumienie narodu się odezwało
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
problem rozwiązany....jeszcze przed napisaniem postu Marka-C,pompka samochodowa rozwiazala problem,nie bylem pewny czy to pomoze,wiec pytalem itp
Temat mozecie zamknąc ;]
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
Paskov to niewielkie miasteczko leżące w kraju morawsko-śląskim pomiędzy miastami Ostrava i Frýdek-Místek. Ponieważ wiedzieliśmy, że wkrótce tam ma ruszyć nowy browarek na drugi dzień po piwnym święcie we Frydku postanowiliśmy udać się do Paskova na rekonesans. Piękna, słoneczna...
Browar restauracyjny znajdujący się przy pl. Trzech Krzyży.
Sama restauracja to nowoczesny, przeszklony piętrowy lokal. Na dole chyba jedna duża sala wraz z barem.
Wchodząc po schodach na piętro na wprost znajdziemy przeszklone pomieszczenie gdzie znajduje się cała instalacja browaru....
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Comment