Gratuluję Marusia. Tylko czy Ty teraz będziesz miała czas na wyjazdy?

Nadaję z domu!!!!

Collapse

X
- 

Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
- 

Bedę miala czas na wyjazdy, az tak od internetu uzależniona nie jestem Zwłaszcza, jak na wyjazdach spotykam tych, z którymi zazwyczaj gadam na forum - wtedy na forum są pustki Zwłaszcza, jak na wyjazdach spotykam tych, z którymi zazwyczaj gadam na forum - wtedy na forum są pustki  Comment
- 

- 

No nie. Trochę inaczej - już byłam  Comment
- 

no własnie, co do icq to dałam sobie narazie spokój, bo juz bym nie wyrobiła - no chyba, że chatowałabym na cztery klawiatury - ale to z kolei rąk by mi zabrakło  Comment
- 

ty też kolego byś se zainstalowałOriginally posted by Radegast
 Ojej tylko nie to!
 Jakby mało tego było, to jeszcze gadu gadu sobie zainstalowała,
 heh co tam ostatnio o icq wypytuje   Koniec i bomba, Koniec i bomba,
 Kto nie pije ten trąba !!!

Collapse

- 

Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W... Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...- 
							Channel: Piwo - konkretnie
 2025-10-20, 00:24
- 

- 

O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu. O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
 Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...- 
							Channel: Chorwacja

- 

- 

Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę. Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
 Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor. Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
 Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...- 

- 

- 

Właściciel i piwowar Libor Panchartek, który zaczynał jako piwowar domowy, postanowił oficjalnie otworzyć swoją działalność i stało się to w styczniu 2025 roku. Właściciel i piwowar Libor Panchartek, który zaczynał jako piwowar domowy, postanowił oficjalnie otworzyć swoją działalność i stało się to w styczniu 2025 roku.
 Přepyšský pivovárek, to malutki, lokalny browarek we wsi Přepychy. Stamtąd najbliżej do Pardubic/Hradca,... Stamtąd najbliżej do Pardubic/Hradca,...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment