Wiesz co Talrasha, Slavoy zauważył nie tylko to, że piszesz dużo.
To czy piszę bez sensu nich sam Slavoy napisze - myślę, że ciebie jako adwokata nie potrzebuje.
Jak narazie tylko ty stwierdziłeś, że piszę bez sensu. Mi osobiście się tak nie wydaje i myślę, że trochę przesadziłeś pisząc tak.
Być może jest to czymś spowodowane - być może brakiem taktu.
Jak ja lubie te sprzeczki na forum.
Pamiętam jak ja na początku trzaskałem posty i się też wnerwiali niektórzy.
Naszczęście mi przeszło i teraz czasami sam się denerwuje.
Myślę, że to, że "trzaskam" posty nie jest niczym złym - tak mi się spodobał browar, że lubię sobie coś wystukać - i czy zawsze musi być to związane całkowicie z piwem.
Nie każdy tak jak robi to Pieczarek jest doskonały i pisze tylko rzeczy, które są mądre, przemyślane ...
Forum zostało stworzone by można było gadać, na temat i nie na temat. I o sprawach ogólnych i nie - i o piwie i nie o piwie. A że ktoś lubi gadać i wysyła dużo postów to co ? Chyba nie robi tego dla statystyki i po to aby pod jego ksywką widniała jak największa cyfra. Taka jest moja koncepcja
I to jest słuszna koncepcja. Gada się po to, żeby gadać, albo żeby powiedziec coś co leży komuś na sercu, a nie po to, by mieć coraz to wyższy stopień.
Macie na pewno rację, choć są posty które niektórych lekko irytują - lub mogą irytować. Ja osobiście, do nich nie należę choć jestem w stanie je zrozumieć.
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
Mam taką sytuację że jutro zamierzam warzyć a zawsze gdy przygotuję brzeczkę to transportuję ją i wstawiam na fermentację do kumpla czy do ciotki bo u mnie w piwnicy trochę ciepło.
Problem w tym że jutro trochę kiepsko z możliwościami wstawienia...
Cześć,
Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
Comment