A jakie to było muzeum? Bo chyba nie piwowarstwa...
Propozycje "stopni" dla Użytkowników
Collapse
X
-
-
ten pomysł ma coś w sobie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kolega szostak postanowił wykazać się "w temacie" stopni, aby mu to ułatwić odświerzam stary tematComment
-
Kajam się pokornie. To słowo to dla mnie wielki problem Ciągle na nim wpadam.Comment
-
Ja proponuję czeladnik tak do 300 postów.
Może ktoś ma pomysły na następne stopnie? W związku z tym ze forum się rozwija i jest nas coraz więcej uważam, ze stopnie powinny przeskakiwać co kilkaset postów.Comment
-
Można nadawać również stopnie tak jak np. w wojsku Bądź Stopnie: Początkujący, Zaawansowany, Ekspercki, Mistrzowski, Arcymistrzowski (Stopnie zgapiłem z pewnej gry)Comment
-
pjenknik napisal/aW związku z tym ze forum się rozwija i jest nas coraz więcej uważam, ze stopnie powinny przeskakiwać co kilkaset postów. [/B]
Dajmy sobie spokój z tymi stopniami. Niebezpiecznie pachnie mi to szkołą. Chyba, żeby wraz ze zmianą stopnia miała miejsce jakaś ceremonia, wiadomo w jakich okolicznościach przyrody.Comment
-
a ja uważam jak i niektórze moi przedmówcy zę jakieś tam stopnie powinny być przydzielane co kilkaset postów, ale chyba nie chodzi tu o wyścigi kto i ile ma postów, grunt żeby piwo zawsze byłe, ot co!!Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
yemiołka napisał(a)
ja mam jak zwykle najlepszy pomysł:
trzeźwy - trzeźwy inaczej - podchmielony - zawiany - nagrzany - [...] itd.Comment
-
jak rozumiem, w Twym organizmie nie zachodzą zwyczajowe skutki zaspokajania pragnienia piwem.
inaczej wszakże jest w przypadku większości forumowiczów, co mogłam sobie do woli obserwować w ubiegły weekend, czerpiąc zresztą z tego sporo uciechy**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
jak rozumiem, w Twym organizmie nie zachodzą zwyczajowe skutki zaspokajania pragnienia piwem.
Gdyby nie to inaczej byś śpiewałaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment