BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
WAKACJE CORAZ BLIŻEJ
Collapse
X
-
-
]celt_birofil napisał(a)
Polecam wyszukiwarkę...
Właściwie to nie chodziło mi o wakacje tylko o uwolnienie się od egzaminów!!! Ale jeśli już to powiem wam że niedawno byłem w grodzie Kraka i jest to świetne miejsce, tyle tylko że straż miejska jest strasznie upierdliwa w kontekście picia piwka na ulicy - istne gestapo.Comment
-
18-20 Lipiec w Wieleniu nad jeziorkiem
27 (czy jakos tak) Lipiec - Piknik Country ("nie chcem, ale muszem"
)
1-4 Sierpień - PRZYSTANEK WOODSTOCK!
To tylko pewne wypady, a tak poza tym, to jeszcze pewnie pare razy nad jeziorko z druga połówką, wycieczka (przynajmniej 1) rowerowa za miasto (np. Sobótka) i może gdzieś w góry (okolice Żywca?) i Czechy... ale nie chce zapeszac, wiec ciii...
Comment
-
Ja dziś udaję się na zasłużony urlop w kawałku.
Teraz 2 tygodnie - w planie najazd na Opolszczyznę 13-14 lipca. A potem się zobaczyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...-
Channel: Niemcy
-
-
Szukamy na lato jakiegoś fajnego miejsca nad jeziorem. Najlepiej w domku letniskowym. Musi być możliwe wędkowanie, pływanie no i możliwość zabrania psa ze sobą.
Tym razem chcemy zobaczyć jakieś inne strony polski, wiec szukamy czegoś w województwie: dolnośląskim, wielkopolskim,...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Red IPA, 16% ekstr., 6,3% alk.
Aromat - od chmieli żywiczno-cytrusowy, łagodny karmel od słodu
Piana - wysoka, trwała, długu kożuszek
Barwa - malinowo-miedziana, nawet jak na czerwonego ejla trochę zaskakujący jest ten malinowy sok
Wysycenie - średnie, musujące...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-12-25, 22:00 -
-
Jak sama nazwa wskazuje, browarek znajduje się w dawnej dzielnicy przemysłowej, przekształconej w rozrywkową. Łatwo się tu dostać koleją, tramwajem lub metrem do dworca München Ost i przejść pod torami długim pieszo-rowerowym tunelem ozdobionym artystycznym graffiti. Po drugiej stronie wychodzimy...-
Channel: Niemcy
-
-
Te serie i podserie Pinty, można się pogubić. No ale cieszy, że dużo warzą i dodatkowo różne style.
A ten styl to belgijski dubbel.
16,5% ekstr.
Alk. 7,5%
Nietypowe opakowanie jak na styl - puszka 0,5 l. Ale za to puszka zwrotna, gdyż Pinta zaczęła wprowadzać...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-12-16, 23:37 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment