W Ziutkowie Dolnym...

Collapse

X
- 

A jak w Ziutkowie Dolnym za 4,50 to już nie polecasz?
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics

Collapse

- 

Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD. Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
 Taka...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem ) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru... ) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...- 
							Channel: Zachodniopomorskie

- 

- 

Świetne piwo. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Piwo wszak lekkie, ekstrakt 10%, alkohol 4,2%. Barwa bursztynowa. Mętne. Rzadkość w pilsie. Zapach chmielowy. Piana obfita. Świetna ziołowa goryczka, w tle przyjemne słodowe nuty. Bardzo dobre. Dawno nie miałem tak pozytywnego zaskoczenia, jak przy... Świetne piwo. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Piwo wszak lekkie, ekstrakt 10%, alkohol 4,2%. Barwa bursztynowa. Mętne. Rzadkość w pilsie. Zapach chmielowy. Piana obfita. Świetna ziołowa goryczka, w tle przyjemne słodowe nuty. Bardzo dobre. Dawno nie miałem tak pozytywnego zaskoczenia, jak przy...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat... Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...- 
							Channel: Holandia
 2025-09-20, 10:16
- 

- 

Firmowy lokal znanego portugalskiego browaru kraftowego Letra umiejscowionego na północ od Bragi.
 Lokalizacja bardzo dobra, w samym centrum starego miasta, nieopodal katedry.
 Czynne od środy do niedzieli od 12. 30, w poniedziałki i wtorki od 17.00.
 Miejsce cieszy się dużym zainteresowaniem...- 
							Channel: Portugalia

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment