W Ziutkowie Dolnym...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pelott
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.08
    • 7

W Ziutkowie Dolnym...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    Nie wiem, jak w Czechach, ale widząc w trakcie licznych wycieczek to, co się dzieje po wsiach, w Polsce taką mapę trzebaby aktualizować raz w miesiącu.

A co się dzieje? Otóż dzieje się źle !!! Większość knajp, do których jeździłęm na piwo rok, dwa, trzy temu, już nie istnieje
    polecam lany primator jasny,pszeniczny i ciemny ale w katowicach po pieć zeta.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13969

A jak w Ziutkowie Dolnym za 4,50 to już nie polecasz?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• pelott
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.08
      • 7

tym bardziej polecam bo dobry i lubie. to dzielnica Starogardu? fajna nazwa. jest też dolny?

Comment

• Seta
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 6964

Generalnie chodzi Pelotcie, abyś skończył z pisaniem 3-5ciowyrazowych postów nic nie wnoszących do toczących się w danych wątkach dyskusji i z reguły nie na temat.
        Jak chcesz coś koniecznie napisać to w dziale Przy piwie...

Comment

• pelott
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.08
          • 7

ok.poprawie sie

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Potštejn, Na Brnou 394, Pivovar Clock/Fenetra
            dadek
            Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
            Taka...
            2022-02-28, 03:41
          • dadek
            Niemcy, München, Schillerstraße 23, Schiller Bräu
            dadek
            Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
            Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....
            2025-12-05, 00:45
          • dadek
            Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
            dadek
            W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
            2019-09-05, 04:42
          • AaLeX
            Kamionka, Czarnków Pils Noteckie
            AaLeX
            Świetne piwo. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Piwo wszak lekkie, ekstrakt 10%, alkohol 4,2%. Barwa bursztynowa. Mętne. Rzadkość w pilsie. Zapach chmielowy. Piana obfita. Świetna ziołowa goryczka, w tle przyjemne słodowe nuty. Bardzo dobre. Dawno nie miałem tak pozytywnego zaskoczenia, jak przy...
            2025-10-21, 18:27
          • ART
            Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
            ART
            Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
            2025-09-20, 10:16
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...