w ogóle
Collapse
X
-
Comment
-
Proszę pisać na temat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No chyba się nie znasz
Jeżeli w systemie nie ma zainstalowanych sterowników do polskich czcionek, to AYC może sobie dowoli naciskac np. alt-s, a i tak na ekranie nie pojawi mu się "ś"
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Comment
-
Myślałem wpierw, że to polski odpowiednik google
, tak bardziej serio wyszukiwarka google podpowiedziała o co właściwie chodzi http://bi.gazeta.pl/im/7/4073/m4073257.mp3
Istnieją też legendy o żyjątkach wręcz kosmicznych http://www.youtube.com/watch?v=lZm8NyqsMcs
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART masz u mnie "ode mnie dla ciebie"butelczyne "porteru" za tak ,nie i sprzeciw w jednym wyrazeniu.
,w moim systemie operacyjnym.
Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
Related Topics
Collapse
-
Żytni Roggen (tu określony jako roggen-weizen leżakowany w beczkach po lambicu).
7,3% alk.
Aromat - winna kwasowość, lekka beczka
Piana - niska, niezbyt trwała
Barwa - zamglony jasny bursztyn
Wysycenie - umiarkowane, musujące
Smak - owocowa cierpkość,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-11-30, 17:57 -
-
Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-20, 00:24 -
-
Browar założyli w 2022 roku Amerykanie, którzy z USA przeprowadzili się do Niemiec by warzyć amerykańskie style piw. Ulokowany został w pięknie zrewitalizowanej dawnej przemysłowo-portowej dzielnicy Roddenkoppel na zachodnim brzegu rzeki Trave. Ze starówki to 2-kilometrowy spacer przez 2 mosty,...-
Channel: Niemcy
-
-
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....-
Channel: Czechy
-
-
Lokal znajduje się w części Rotterdam Noord, blisko Rotterdam Centraal (około 550 m).
Mieliśmy w planie odwiedzić Hoevebrugsche Bierbrouwerij ale tak na dobrą sprawę nie ustaliłem czy ten browarek to kontraktowiec czy też warzy (już, jeszcze, w ogóle?) na własnym sprzęcie,...-
Channel: Holandia
2025-09-19, 15:40 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment