Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2010-07-03, 17:06.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jak się przeczłapuje 1 połowę, a w drugiej zamiast strzelać, podaje do bramkarza, to się nie wygrywa. A gdy jeszcze gra się w obronie jak ostatnie ciapy, to się dostaje cztery do kółka. Tracili piłkę jak juniorzy!
Niemcy zorganizowani i zmotywowani niesamowicie. Ciężko będzie ich zatrzymać.
PS Arcy, daj już spokój z tym "Goool" z tuzinem wykrzykników, po co w ogóle takie posty zamieszczać? Wysil się, napisz coś.
Chciałem pisać "gol!" ale musi być więcej znaków. Poza tym, trudno napisać więcej pomiędzy bramką a powtórką.
Faszyści grają naprawdę bardzo ładną piłkę.Dziś będąc u nich nad jeziorkiem(na ze 100 osób 80 Polaków) pogadałem z taka parą, jechali oglądać mecz do Berlina na Telebimie i typowaliśmy 1:1 i wiadomo dogrywka i wygrana w karnych Niemców-ja stawiałem na Argentynę)Pośmialiśmy się ilu to "Niemców "gra u nich w reprze i też się to im nie podoba
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102
Ale najważniejsze , że Niemcy pokazali światu znowu swoją klasę, jak za dobrych dawnych lat!
Jak w 1939r?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
Najwięcej miejsc do...
Lokal w samym sercu Nicei przy stromej uliczce z widokiem na przepiękną katedrę Św. Reparaty.
Z dworca można dojechać tramwajem linii 1 (przystanek 200 metrów od lokalu), a do promenady jest stąd rzut beretem.
Sam browar mieści się kilkanaście km od Nicei, a ty ma firmowy pub....
Malutki browar rzemieślniczy w uroczej Nicei, założony w 2015 roku.
Sprzęt znajduje się w firmowym pubie, mieszczącym się w kamienicy przy wolnej od turystycznego zgiełku ulicy, niecały kilometr od Lazurowego Wybrzeża.
Wewnątrz klimatyzowana sala z kilkoma stolikami, prowizorycznym...
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
Comment