Olimpiada 2012
Collapse
X
-
Pływaczkę można trochę zrozumieć. Płynie, dookoła woda spokojna - myślała, że prowadzi a tu po dopłynięciu rywalki już wychodzą spod prysznica. No to zaskoczona bo kiedyś tak nie było.Comment
-
Nawet, jak w 3. secie przegrywali czteroma punktami to i tak w siatkę bili, klapa!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Proponuję zmienić przyśpiewkę kibiców z "nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało" na "gdzie są medale, Polacy, gdzie są medale?"Co dyscyplina to baty... Co jakieś eliminacje, to za metą słychać huk pękającego balonu buńczucznych zapowiedzi naszych "orliczków"
Biuro turystyczne Olimpiada Tour ma się dobrze...
Ostatnia zmiana dokonana przez genea; 2012-08-08, 22:18.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Plażowi nie byli faworytami a z przyjemnością oglądało się ich mecze, w tym grę z faworytami turnieju, poza pojedynkiem z Łotyszami. Wygrana z Holendrami - według mnie najlepszy ich mecz w Londynie.
O Radwańskiej zapomniałeś jadąc siatkarzy plażowych? Skleroza ? Balonik pompowany był równie długo jak siatkarski (w hali).Wypisz wymaluj jak nasi kopacze po słynnym wykonaniu hymnu Polski przez Edytkę
Jak w końcu usłyszeli gwizdek to się okazało, że to koniec pierwszej połowy
Ostatnia zmiana dokonana przez genea; 2012-08-08, 22:54.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Siatkarze halowi też wygrali mecz z Włochami i według mnie to był ich najlepszy mecz w Londynie. I co z tego. Efekt jest ten sam.
Postawa Radwańskiej to zwykłe chamstwo (a moja klasyfikacja dotyczy frajerskich porażek). Lepiej jakby zasymulowała kontuzję i posiedziała w domuComment
-
Chamstwo? Dlatego, że przegrała na samym początku? Twój tok myślenia zaczyna mnie po prostu bawić.
Radwańska chamska, Rogowska chamska, Gruchała też chamska. Zdajesz sobie sprawę z tego, że można wymianiać dalej?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Może koledze chodzi o wypowiedź Radwańskiej, jak to rzekła że ważniejsze są dla niej turnieje wielkoszlemowe. Ciekawe, że ci którzy tych turniejów trochę w życiu powygrywali uważają coś dokładnie odwrotnego...JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
No właśnie. O Gruchale i Rogowskiej tego nie napisałem (one zresztą swoje medale już zdobyły, a każdy się kiedyś zestarzeje). Radwańska jest zaś zmanierowaną gwiazdką, która przeszła obok wszystkich zagranych pojedynków.Comment
-
Jak by prowadzili 14:8 i przegrali to byłby skandal. A tak nazwałem to łagodnie frajerstwem. Nie byli gorsi od najlepszej pary jaka została w turnieju. Wcześniej wygrali z parą numer 1 na świecie (według rankingu). Jak chce się zostać wielkim mistrzem to się takie mecze wygrywa. A tak będą mieli co opowiadać wnukom przy kominku na starość. I jeszcze się cieszą w tv, ze mają piąte miejsce. Niech się popatrzą na prawdziwych mistrzów. Majewski jakby był 5 to zdemolowałby pokój. I to jest różnica.Comment
-
Wysłaliśmy całą gromadę turystów (a turyści dodatkowo przez 4 lata zwiedzili kawał świata pod pozorem treningów). Ten ostatnio opisany przez darkad miał o tyle pecha, że zarobił parę kopniaków. A szkoda, że tylko on.Comment