Utopence
Collapse
X
-
Przetestowaliśmy z żonką utopence, no i poszło pół słoika . Smacze tylko ciut za młode.
Leave a comment:
-
-
-
naczytałem się, ślinianki mi zaczęły pracować intensywnie tak więc tydzień temu w czwartek nastawiłem kilogram utopenców coby nie pozostawać w tyle...
dostałem rewelacyjną parówkową, wzbogaciłem ją 1 szt. pepperoni i czosnkiem w plasterkach oraz w proszku (do zalewy).
następnego dnia przyjechali goście w odwiedziny i wypatrzyli toto w kuchni tako więc pierwsze utopence zostały przetestowane w sobotni ranek, czyli po 36 godzinach. od tego czasu regularnie z żoną podjadamy po jednym lub po dwa i tak jak sie obawiałem, dzisiaj czyli po tygodniu kiedy teoretycznie powinny osiągnąć szczytową formę w swej doskonałości... zostało ich na dnie tyle że nie ma się do czego rozpędzić.
ale miło było i tak.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąZaraz padnie gromki śmiech, ale przymierzam się do zrobienia utopenców z parówek sojowych.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąZaraz padnie gromki śmiech, ale przymierzam się do zrobienia utopenców z parówek sojowych.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJak nastawisz dzisiaj to akurat na Zlot będą Ja też wezmę testowy słoiczek
Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseO proszę, to nawet ja, jako bezmięsny, mogę sobie zrobić ekstremalną wersję utopenców bez parówek Chyba spróbuję...
Leave a comment:
-
-
Jak nastawisz dzisiaj to akurat na Zlot będą Ja też wezmę testowy słoiczek
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTu mnie od kilku dni utopence ze Spekacek z Zamberku "robią się" na bóstwo
( Śpekaćek z Zamberka jeszcze nie jadłem, przy okazji ocenimy i wręczymy nagrodę )
Ja niestety swoje ostatnie zjadłem dość egoistycznie - co ja mam przywieżć na ten Zlot - chyba Tyskie przywiązę ?
Leave a comment:
-
-
u mnie od kilku dni utopence ze Spekacek z Zamberku "robią się" na bóstwo
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW moich dzisiejszych utopencach parówki przegrywaja zdecydowanie ilosciowo z resztą, czyli cebulą, papryką i czosnkiem
Leave a comment:
-
-
Własnie nastawiłam sobie utopence. Stwierdzam, że w naszych przepisach parówki zajmują coraz mniej znaczącą rolę
W moich dzisiejszych utopencach parówki przegrywaja zdecydowanie ilosciowo z resztą, czyli cebulą, papryką i czosnkiem
Leave a comment:
-
Leave a comment: