No zobaczymy. Taki teścik, bo mnie jeden gość na fejsie namówił...
Cześć to znowu my
Collapse
X
-
Wierz lub nie, ale to chyba jakaś telepatia jest, bo nie dalej jak przedwczoraj pomyślałem sobie, że zagadam do Ciebie na twarzoksiążce dlaczego Ty właściwie stąd zniknąłeś, niedługo po tym, jak zrobiłeś się "nianią"
Łelkom bekDick Laurent is dead.Comment
-
Nie wiem, czy to będzie miękkie, ale zajęło mi minutę, zanim z uparcie wyłażącej na wierzch twarzy Bahtola wykształciła się twoja. Tzn. ta sprzed kilku lat, bo może wyglądasz teraz kompletnie inaczej.
No, no, kto jeszcze powróci... Może Cyborg?Comment
Related Topics
Collapse
-
Znany w Polsce browar z Dobruški, od którego kiedyś nosił swoją nazwę. Obecnie nosi nazwę Rampušák jak marka ich piw.
W tym samym miasteczku znajduje się palarnia kawy Blackdrops, od niej do piwa dodano etiopską kawę z regionu Sidamo.
Właściwie to stout imperialny...-
Channel: Czechy
2025-07-12, 00:50 -
-
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
-
Cześć wszystkim
Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Special bitter z podserii sentymentalnej "Back in style" czyli powrotów do zapomnianych i niemodnych stylów.
5% alk, East Kent Golding
Miedziane. Ciut siarki na początek, słodowość w nosie, w ustach też sporo goryczki. Słodowość fajna lekko podpalane, miękkie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ekstr. 14%
Alk. 6,1%
https://www.waszczukowe.pl/piwo/marcowy-amber/
Aromat - słodowy, początkowo dziwny, ale przyjemny - różany, herbatniki, lekko prażona nuta, potem jakaś ziemistość, trochę warzywa
Piana - wysoka, zwarta, trwalsza z koroną
Barwa...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment