Witam wszystkich miłośników piwek! Popijając okocimskiego porterka postanowiłem zerknac na jakieś forum o tematyce piwnej - i oto jestem! Kopalnia wiedzy i opinie na temat produktów skłoniło mnie do rejestracji! Wasze zdrowieee!
Serwus
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Witam serdecznie, z tej strony pijus Konstancina i okazjonalnie Ciechana zielonego
Szukam info o podobnych piwkach żeby mój gust rozwinąć i lepiej poznać. Dlatego zarejestrowanym na tym forum jestem od dziś 
Pozdro!Świadczę pomoc finansową na dowolny cel. Pierwsza pożyczka za darmoComment
Related Topics
Collapse
-
-
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...-
Channel: Szwecja
2025-09-28, 21:34 -
-
W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar
Malý Janek i właśnie pod tą nazwą obecnie działa. Generalnie jest to większy kompleks w którego skład wchodzi-restauracja, hotel i browar.
...-
Channel: Czechy
-
-
Strakonice, to malownicze miasto w południowych Czechach, położone na zbiegu rzek Otavy i Volyňki. Po jednej stronie rzeki można zwiedzać ładny, gotycki zamek, a po drugiej na skromnym, kiszkowatym ryneczku od 2022 roku działa browar Haďák.
Pierwszy człon nazwy browaru to nazwisko właściciela,...-
Channel: Czechy
-
-
Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.
Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-03, 19:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment