Witam i ja

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MatKus
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.07
    • 17

    #1

    Witam i ja

    Cześć.

    Jakiś czas temu zastanawiając się, "czemu to piwo takie drogie" kupiłem coś lepszego i tak od kilku miesięcy szukam smaków, a to forum jest jednym z lepszych miejsc, gdzie można przeczytać opinię innych osób, więc po jakimś czasie czytania postanowiłem też się zarejestrować i od czasu do czasu samemu się udzielać.

    Witam więc wszystkich
    Życie zaczyna się po 60. Po 60 IBU, znaczy się ;)
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

    #2
    Witamy na browarbizie

    Comment

    Related Topics

    Collapse

    • Prusak
      Perła, Alt
      Prusak
      No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
      E. 12% wag.
      A. 4, 8% obj.
      Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...
      2024-08-28, 21:36
    • darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • kronos1194
      Butelki (około 200szt.)
      kronos1194
      Dzień dobry wszystkim.
      Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
      2024-04-01, 18:49
    • darekd
      Wieninger, Kerndl-Kini
      darekd
      Browar z górnobawarskiej miejscowości Teisendorf.

      Jest to górnofermentacyjne piwo wielosłowodowe, jakie od czasu do czasu można spotkać w Bawarii.
      W tym wypadku użyto orkiszu, żyta (lokalnej alpejskiej odmiany żyta ozimego Tauernroggen), jęczmienia, owsa, pszenicy (lokalnej...
      2024-03-21, 22:52
    • kaczka116
      Profesja, Władca Czasu
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-07-22, 22:41
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...