W dniach 12-13.10 w dzielnicy Ostravy Karolina przed dużym centrum handlowym Nová Karolina odbyła się kolejna piwna impreza w tym mieście o nazwie Oktobeerfest.
Lato w tym roku nie dawało za wygraną i grzech było nie skorzystać z odbywającej się w pobliżu imprezy. W ciepłe, sobotnie...
Karolina i Jirzi Chroustovscy z Pragi warzą w nowym browarze Clocka (Fenetra) w Potsztejnie, gdzie zainwestowali we własne tanki (z tego co wiem, to warzyli/warzą jeszcze w browarze Libertas)
Ja wiem, że temat sam siebie wyklucza, ale skoro Niemcy potrafią zrobić dobre piwo w cenie 30ct, to dlaczego u nas tak się nie da? Nie oczekuję już tak niskiej ceny, ale ciekaw jestem Waszego zdania drodzy Piwosze, jakie piwo w cenie powiedzmy 2-2,5zł jest Waszym zdaniem najlepsze. U mnie na...
Czy jest mozliwosc poprawienia dzialania koszyka zamowien? W przypadku niesfinalizowania zakupu (np. kiedy wrzuce do koszyka polowe produktow, a reszta chce sie zajac pozniej), serwis nie zapamietuje zawartosci koszyka, mimo ze wciaz jestem zalogowany. Wystarczy ze...
Sestajovice to niewielka wioska leżąca tuż przy administracyjnej granicy z Pragą. W 1996 roku rozpoczęto prace budowlane i już cztery lata później stary budynek administracyjny został przekształcony w restaurację myśliwską U Kamene. Restauracja stoi przy wąskiej uliczce w bardzo cichym...
Comment