no i sie okazało, że i ja sie jeszcze nie przedstawiłem ale lepiej późno niż wcale; zainteresowania etykiety oraz wszystko to co kręci sie wokół piwa i jeszcze cała masa innych rzeczy, wymieniać nie bedę bo sie pogubię, a oto ja w całej okazałości
Czas nadrobić zaległości
Collapse
X
-
Czas nadrobić zaległości
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak -
-
-
Mnie też się ciśnie tylko jedno słowo na klawiszach: witam !
Comment
Related Topics
Collapse
-
"Modern West Coast IPA"
Ekstr. 15%
Alk. 6,5%
Chmiele: Mosaic, Petit Blanc, HBC 1019 (ten ostatni jest występuje od niedawna pod komercyjną nazwą Dolcita). Dwa amerykańskie chmiele i francuski Petit Bland/
Aromat - po otwarciu puszki jest nuta nafty...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-04, 22:53 -
-
Wydawało mi się, że gdzieś tu była ta marka, ale nie znalazłem
11% ekstr.
4,3% alk.
Aromat - zielonobutelkowy skunks, ale i wyraźniejszy chmiel w kierunku trawy, łąki z kilkoma kroplami cytryny
Piana - wysoka, ale niezwarta, średnia trwałość,...-
Channel: Ukraina
2025-10-03, 17:20 -
-
Browar Němý Medvěd został przez nas odwiedzony w sierpniu br (dokładnie 09.08 – więc dosłownie kilka dni po Jacku).
Położony jest on na rynku głównym Starego Miasta, zaraz obok zamku Mělník. Lokalizacja jest super, ponieważ znajdujemy się na wzgórzu nad Łabą, w pobliżu znajduje...-
Channel: Czechy
-
-
Garand Champion 2025 uwarzony pod auspicjami PSPD przez Łukasza Kantora i przy jego udziale uwarzone następnie we Wrocławiu
Wspominał o nim Zasada na wątku o saisonach
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...22#post2350722
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-09-20, 21:09 -
-
Browarek z Górnej Frankonii (Bawaria) na północ od Bambergu.
Ekstr. 13,2%
Alk. 5,1%
Aromat - słodowy z podpiekanym karmelem i chlebem
Piana - wyższa, trwała, dłuższy kożuszek
Barwa - herbaciano-bursztynowa
Wysycenie -umiarkowane ku średniemu,...-
Channel: Niemcy
2025-09-18, 13:26 -
- Loading...
- Koniec listy.

Comment