Powitanie!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Szczęściarze ... A mi ze stałych łącz pozostaje jedynie oferta Tepsy i owa Neostrada ...

Witaj reaktywowany Mareksie !!!
    Ostatnia zmiana dokonana przez breslauer; 2004-04-09, 09:43.

Comment

• ppns
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.10
      • 1737

Witam staro-nowego uczestnika forum.

Trochę dziwne ,ze się kolega Premium Member dopiero teraz wita i przedstawia . ale Wrocławianinowi wszystko wolno !!!
      Były Wrocławiak wita teraźniejszego Wrocławiaka !

Toast Lwówkiem Książęcym
      piwoppns@wp.pl

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9866

Witaj Mareksie. Ja jeszcze czekam na komputer w domku. Kto wie, może już niedługo i ja się z domku bedę mógł łączyć
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
          dadek
          Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
          2023-10-18, 03:53
        • heckler
          Příbor, Josefa Rašky 392, Pivovar Pivojem
          heckler
          Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
          Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
          2023-10-10, 09:08
        • heckler
          Vítkov, Těchanovická 321, Pivovar Vikštejn
          heckler
          Oficjalne otwarcie browaru Vikštejn odbyło się w piątek 14.08. Do Vitkova dotarliśmy w strugach ulewnego deszczu i niestety byliśmy zmuszeni zmienić nasz misterny plan.
          Wiadomo, że tego typu imprezy to plenerowe święto, a ziąb i deszcz raczej temu nie służą. Dlatego zamiast marznąć...
          2020-08-25, 11:22
        • heckler
          Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
          heckler
          Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
          2025-07-01, 10:28
        • dadek
          Nová Paka, Jaromíra Brože 230, Rodinný pivovárek Antonín
          dadek
          Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
          Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
          2025-04-19, 19:18
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...