powitanie

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kisok
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.02
    • 1

    #1

    powitanie

    Witam wszystkich, bardzo fajna strona
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8140

    #2
    Witaj i Ty.Plus za profil ale ten zawód to tak powiem Można napisać coś bardziej po polsku.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

    Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

    Comment

    • solfernus
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.08
      • 1025

      #3
      cześć Zajebisty Kisoku. Twoje
      Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

      Comment

      • peter007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.06
        • 2820

        #4
        Kolejne wzmocnienie sekcji stołecznej? Witaj Kisoku
        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

        Comment

        • cielak
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.03
          • 2890

          #5
          Zajebiście że wpadłeś na tę stronę zajebisty Kisoku.
          Twoje
          zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

          Comment

          • Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

            #6
            Dzień dobry, fajnie, że do nas trafiłeś
            BIRRARE HUMANUM EST

            Comment

            • peter_1000
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2003.05
              • 583

              #7
              Zajebisty to Ty faktycznie jesteś, szkoda jednak że tylko tyle .
              Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              • adam1878red
                powitanie i pytanie
                adam1878red
                Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
                Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
                2025-08-04, 19:14
              • kolczyk96
                Powitanie.
                kolczyk96
                Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
                Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
                i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
                Pozdrawiam!
                Kolczyk96.
                2020-03-22, 18:41
              • bastion
                Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
                bastion
                Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
                Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
                W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
                2023-12-28, 20:28
              • Prusak
                Browar Tyniecki, Tyniecki Pils
                Prusak
                Piwo zakupione na warszawskim fesiwalu.
                E. 12% wag.
                A: 5, 0% obj.
                Po różnych opiniach dotyczących d. browaru Extract nie spodziewałem się niczego dobrego.
                Barwa w kierunku stanów bladożółtych, piana począkowo średnia, szybko opada do obrączki, są ślady na szkle....
                2025-10-18, 16:33
              • AaLeX
                Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn, Herbowe
                AaLeX
                Parametry piwa: Ekstrakt 13%, alkohol 5,6%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Barwa bursztynowa. Zapach słodowy. Piana ambitna, lacing do końca. Smak - no właśnie. Piwo mnie zawiodło. Mowa jest na etykiecie o mocnym chmieleniu. Tego nie czuć. Piwo na początku pustawe, potem...
                2025-09-20, 11:19
              • Loading...
              • Koniec listy.
              Przetwarzanie...