ahoj piwomaniacy potrzebuje info

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tommy_D
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.03
    • 8

ahoj piwomaniacy potrzebuje info

siemanko kto zna jakis link do rankingu spożycia piwa w europie w lroku 2003?z góry dziekuje pozdrawiam y0
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Wypadałoby najpierw przywitać się i napisać coś o sobie
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Rolek
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.08
      • 1038

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tommy_D
      siemanko kto zna jakis link do rankingu spożycia piwa w europie w lroku 2003?z góry dziekuje pozdrawiam y0
      Siemanko ktos na pewno zna jakis link haha ale nie wiem czy w Iroku pija piwo haha y0 bumcykcyk y0

Comment

Related Topics

Collapse

• centris
        Potrzebuje pomocy piwowara
        centris
        Cześć,
        Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
        Pozdrawiam
        2025-01-07, 10:23
      • Rafaell
        Siemanko
        Rafaell
        Siema Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....
        2023-06-19, 08:53
      • darekd
        Ale Browar, Grass Hopper
        darekd
        Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...
        2025-10-20, 00:24
      • piwopaliwo
        Piwo w dęblinie i okolicach?
        piwopaliwo
        Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
        2021-06-12, 09:27
      • polskichmiel
        Potrzebuje porady
        polskichmiel
        No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
        2021-03-29, 23:51
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...