Żółtodziób to może jesteś, ale + za wypełnienie profilu.
Witaj, jak najczęściej zaglądaj do nas, bierz udział w spotkaniach "Lajbocków" i upajaj się smakiem najlepszych piw
finalizujemy ów projekt z naszym logo i w związku z tym proszę o zgłoszenia na PW w jakim kolorze i rozmiarze sobie życzycie. co do kosztów jak i szczegółów technicznych proszę pytać ergie-go, ale myślę, że koszt zamknie się ceną 20 zł.
Pozwoliłem sobie opróżnić dwie malutkie buteleczki (od Titusa i Shlagiego). Oto wrażenia:
Nagazowanie b.duże, aż fukło głośno przy otwieraniu. Zresztą w obu wersjach czuć to wyraźnie na języku w czasie picia. O dziwo Shlangiego wygazowała się szybciej...
Kolor miedziano-złoty....
skoro już warzą w katowicach to najpewniej pojawię się ja i kolega Shlangbaum 22.08.2005 w godzinach 18-20.30, więc jeśli ktoś się może dołączyć z miejscowej sekcji będę kontent
Mam nadzięję że nie pokręciłem niczego w nazwie.
Koźlak otrzymany od e-prezesa.
Blg 17,6 Alk. 6%
Zacznę od zapachu który jest niezwykle przyjemny. Już na początku zachwyca nozdrza pięknym, pełnym kwiatowo owocowym bukietem. Pozytywne jest to że wogóle się...
Butelka 0,33l. Alkohol?, ekstrakt? Kolor ciemny, mocno herbaciany, piwo klarowne. Bardzo ładnie prezentowało się w kuflu. Piana beżowa, bardzo obfita i doskonale utrzymująca się. Niejednorodna i postrzępiona jak na belgijskich piwach. Zapach to kombinacja nut suszonych owoców, ciut chmielu i...
Comment