Zarejestrowłem się tu bo zamierzam zająć się domowym wyrobem piwa, szukam informacji na temat, jak zaczynać i jak to się robi! Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i admina Browaru!
Hej!!
Collapse
X
-
Goooto> powodzenia w przymiarkach do warzenia i obys jak najszybciej zmienił odpowiedź w rubryce "ulubione piwo"
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Witaj! Przede wszystkim poczytaj tu artykuły o piwowarzeniu, potem już pójdzie z górki
Powodzenia!
Comment
Related Topics
Collapse
-
Obserwując od kilku miesięcy to co dzieje się z wyszukiwarką Google oraz facebookiem należy stwierdzić, że wartościowych informacji jest tam wskazywanych coraz mniej.
Nowe rozwiązania takie jak wspomaganie przez AI powodują, że wyświetleń spamu i innego bezwartościowego lub...-
Channel: Przy piwie
-
-
Witajcie przyjaciele!
Pomyślałem, że się przedstawię, jestem z Minnesoty w USA i prowadzę badania nad moimi przodkami, którzy wyemigrowali tu z Niemiec. Podczas badań odkryłem Browar Krech, i chociaż związek jest odległy, to wciąż jest to niesamowite znalezisko dla takiego...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...4 Photos
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2025-10-06, 18:42 -
-
Pils niemiecki, 5,2% alk., Ekstr. 12%
Na tej puszcze (330 ml) nie ma podanej informacji o chmielach, zresztą jak były, to często co innego było podane na stronie www.
Na stronie:
https://www.moonlark.pl/beers/shelter
podają Iungę i Lubelski...
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-09-28, 21:51 -
-
System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.
Jest rządowa strona informacyjna:
https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment