Nie bede oryginalny i powitam was wszystkich :-)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wojara
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.03
    • 2

Nie bede oryginalny i powitam was wszystkich :-)

spoko gif :-)
    Jestem tu nowy zapisałem się szczególnie z tego powodu że zbieram butelki po piwach
    jakos tak wyszło (pierwszy rok studiów i nowe hobby) jak na razie mam ich z kumplem na mieszkaniu 67 różnych i zaczyna już brakować piw w sklepach takich których nie mamy. Może z waszą pomocą coś znajdę.
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Witaj, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale wydaje mi się, że lepiej dla Was byłoby zbierać etykiety
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

A butelki zbierasz historyczne czy współczesne W razie czego mam trochę rzeczy na zbyciu

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Pinio74
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 3881

Cześć, witam i życzę wytrwałości w nowym hobby
        BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Wojara
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2006.03
          • 2

butelki wszystkie historyczne i teraźniejsze. Fajnie wyglądają jako dekoracja kuchni w naszym studenckim mieszkanku jak będe miał czas to zrobie liste i wrzuce.
          pozdro piwosze
          ja właśnie wybywam do knajpki na zajebiste grzane piwko (a propo macie jakieś sprawdzone przepisy na dobrego grzańca??)

Comment

• Khian
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2006.01
            • 122

Witaj na forum. Owocnych piwnych zbiorów.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
              dadek
              Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
              2023-12-05, 01:56
            • leszcz007
              Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
              leszcz007
              Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
              2023-09-14, 13:39
            • seba76
              Grainfather G30 v2+ filtr BackBrewing+ akcesoria
              seba76
              Grainfather G30 v2 + filtr BackBrewing + akcesoria – stan bdb!

Sprzedam Grainfather G30 v2, użyty tylko 3 razy – stan bardzo dobry. Do G30 dołączone wszystko co wchodzi w skład kompletu czyli kociołek, kosz zacierny, sterownik, chłodnica przeciwbieżna, okablowanie, rurki, itd....
              2025-06-23, 09:26
            • heckler
              Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
              heckler
              Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
              Niestety w sobotnie przedpołudnie...
              2025-06-04, 10:41
            • AaLeX
              Staropramen, extra chmel
              AaLeX
              Piwo kupione w polskim Aldi. Oryginalny import (jest dodatkowa naklejka w języku polskim). Alkohol 4,5%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, chmielowe produkty, drożdże. Ekstraktu brak. Piana gruba z lacingiem. Zapach siarkowo-chmielowy. Barwa złota. Smak? No cóż. Zawiodłem się na tym...
              2025-05-19, 15:44
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...