Witam serdecznie wszystkich którym nie obce jest piwo i nie kojarzy się tylko z napojem. Mam lat ... już 4 z przodu. Po za kolekcjonowaniem smaku złocistego napoju interesuję się browarami na terenie kraju. Ponadto kolekcjonuję etykiety i kapsle w większości tj. 99% interesuję się polskimi wytworami. Mieszkam w małej miejscowości Drezdenko , która ma także historyczne tradycje piwne. Chociaż jestem napływowym mieszkańcem tej miejscowości to pogłębiam historyczne dzieje browarów na tym terenie. Mam nadzieję że na Browarze Biz będę mógł wzbogacić swoją wiedzę o piwach , browarach i kolekcjach piwnych. Pozdrawiam stukiem kufla!
Wstępuję do Browaru
Collapse
X
-
Witaj! Zaglądaj jak najczęściej. Twoje zdrówko2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Witaj i skończmy z tym PanowaniemCo prawda ja mam jeszcze 2 z przodu, ale już niedługo
Wierzę, że pogłębisz tu swoją wiedzę piwną, a nawet może wpadniesz w sidła browarnictwa amatorskiego. Miłego pobytu na browarze i Twoje zdrowie.
Comment
-
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 02:56 -
-
Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
-
Channel: Islandia
2024-10-27, 01:16 -
-
Hi, I am looking for any information about the beer brewery in Zaliztsi/Zalozce, Tarnopol, Ukraine. I found that it was owned by Meyer/Majer Teichholz. I am trying to know further like its brand and its address. Anything would be helpful. ...
-
Channel: Historia
-
-
Witam,
Poszukuję działających browarów w poniższych powiatach:
żarski,
zgorzelecki,
złotoryjski,
jaworski (znalazłam: Browar Jauer www.facebook.com/browar.jauer),
jeleniogórski,
lwówecki (znalazłam: Browar Lwówek www.browarlwowek.pl, Browar Dolina Bobru www...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
-
Channel: Chorwacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment