Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

przedstaw się

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Mar11111
    Świeżak na forum ;)
    Mar11111
    Hej. Mam na imię Marcin, jestem nowy tutaj. Witam wszystkich....
    2024-04-20, 14:33
  • Jakubdan
    Porada dla nowicjusza
    Jakubdan
    Cześć, wazę swoje pierwsze piwo z brekwitu Gozdawa Amber Lager i mam pytanie bo nie wiem czy do końca wszystko dobrze robię. Wszystko zrobiłem tak jak pisze w instrukcji na początku fermentacji było 14-15 blg trzymałem przez 48h w 21* a następnie schłodziłem, ze względu ze nie miałem żadnego...
    2021-09-30, 21:16
  • rmanko
    Przedstaw się!
    rmanko
    Dobry piękny wieczór!
    Tak może dziwnie powitanie, ale ostatnio jest wielka dyskusja nt. nagłówka :"Witam", który ponoć już nie jest trendy. Stąd ta mała odmiana.
    A przechodząc do meritum sprawy. Mam na imie Ryszard i pozdrawiam ze Zgórska koło Kielc z Minibrowaru...
    2012-04-26, 23:42
  • popek888
    temperatura przechowywania piwa
    popek888
    Witam wszystkich Piwowarów oraz osoby zainteresowane tematem piwa
    Na początek wszystkch gorąco pozdrawiam, i z góry dziekuje za wyrozumiałość i poświecony czas na przeczytanie tego posta.
    Do tej pory wszystkie nurtujące mnie problemy związane z ważeniem piwa udawało mi się...
    2010-06-14, 15:38
  • milosnikZYWCA
    przedstaw sie
    milosnikZYWCA
    Czesc wszystkim. Jestem malym czlowieczkiem ktory znalazl sie w wielkim swiecie. Jedyna wielka rzecz we mnie to piwo ktore wypijam. Mysle ze milo bede spedzal czas tutaj w gronie ludzi ktorzy mysle ze tak bardzo jak ja lubia piwo
    2003-07-17, 00:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...