Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kawa69
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.04
    • 2

Witam

A więc chciałam przywitać się ze wszystkimi smakoszami. Mam na imię Kasia, jestem z Warszawy i ostatnio staram się zasmakować jak największej ilości różnorodnych piw, w celach edukacyjnych oczywiście Jeśli macie coś mało znanego, a godnego polecenia, to śmiało, nie pogniewam się za sugestie
    Pozdrawiam i życzę miłych, podchmielanych spotkań.
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Zasugerujemy, ale jak wypełnisz profil.

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10846

witam, w Warszawie największy wybór to chyba tu
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• krasnal45
        Porucznik Browarny Tester
        • 2008.02
        • 423

Nie zaczynamy zdania od "a więc"....a tak poważnie to witamy kolejną niewiastę w naszym gronie, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• VanPurRz
          2015-09-06, Festiwal BRJ na Foksal
          VanPurRz
          6 września od 12.00 w piwiarni Ciechan na Foksal odbędzie się Festiwal BRJ.

Info: "Festiwal Browarów Regionalnych Jakubiak to nowe, nasycone smakiem i aromatem piwa wydarzenie, które odbędzie się 6 września w Ciechan na Foksal w Warszawie. Będzie można spróbować prezentowanych...
          2015-08-30, 19:02
        • Jaroslav
          Strona kolekcjonera wielkopolskich etykiet
          Jaroslav
          Zapraszam serdecznie do odwiedzin nowopowstałej strony: www.rajpiwosza.pl.
          Znajduje się na niej katalog etykiet z mojej skromniutkiej kolekcji. Zbieram etykiety z
          całej Wielkopolski oraz osobno po jednej z każdego polskiego browaru i kraju. Serwis nie
          ma walorów edukacyjnych,...
          2007-07-05, 22:01
        • Wukasch
          Piwo z wroclawskiego Spiża
          Wukasch
          Piwo z wroclawskiego Spiza
          Jesli bedziecie we Wroclawiu to koniecznie musicie odwiedzic Rynek, moim zdaniem niepowtarzalny urok tegoz miejsca najlepiej pochlania sie wczesna noca. Wlasnie na rynku mozna wstapic do jednego (jesli sie dobrze orientuje) z trzech w Polsce minibrowarów,tylko tutaj...
          2002-08-28, 20:06
        • deep28
          Witam z Poznania
          deep28
          Witajcie,
          jestem z Poznania, forum odkryłem dziś szukając informacji na temat kolekcjonerstwa butelek, jednak od czasu do czasu lubię zasmakować złocistego trunku, więc liczę na to, że też kilku nowych ciekawostek na temat piwka się od Was dowiem
          Tak więc miło mi i do napisania...
          2011-09-18, 11:56
        • larix76
          Waszde zdrowie!
          larix76
          Hello!

Wsiadlem do browaru.biz w celach edukacyjnych. Eksperymentuje z piwami - warzenie od tygodnia - degustowanie od dwoch. Ostatnio pijam lokalnie.

Pozdrawiam z Chicago - gdzie jest 41 browarow - 123 wliczajac przedmiescia. Wydaje sie niewiele patrzac na ilosc browarow...
          2015-03-14, 08:07
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...