Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Senator wita forumowiczów.

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • darekd
    Ovipistán, Senátor
    darekd
    Rzemieślniczy browarek położony ok 20 km na wschód od Hradca Kralove.

O browarze pisał Heckler:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ovipist%C3%A1n

Piwo dolnej fermentacji, wędzony, jasny, żytnie leżak (lager).

12% ekstr.,
    5% alk.
    ...
    2021-06-14, 23:24
  • ansik65
    ansik65 wita wszystkich forumowiczów
    ansik65
    Witajcie,
    Mam na imię Andrzej. Mój wiek zawarty jest w nicku. Dopiero na emeryturze zacząłem
    interesować się własnym wyrobem piwa. Obecnie #1 na burzliwej z brekwita Finlandia Premium Lager. Pozwolę sobie czerpać z tej "skarbnicy wiedzy" piwowarskiej i ew.
    czasem...
    2017-01-16, 19:35
  • dadek
    Niemcy, München, Karlstraße 122, Higgins Ale Works
    dadek
    Malutki kraftowy browarek założony w 2018 roku przez Paula Higginsa - Amerykanina, który sprowadził się z żoną do Niemiec już 20 lat temu. To czego mu tu najbardziej brakowało to innych piw niż bawarska klasyka. Co najciekawsze swój browarek ulokował w Maxvorstadt, samym sercu tego co mu...
    2025-12-16, 01:04
  • Fader25
    Szukam browaru do uwarzenia 10hl piwa
    Fader25
    Cześć wszystkim,

Szukam browaru, który byłby zainteresowany uwarzeniem piwa kontraktowego w ilości 10 hektolitrów.

Czy ktoś z forumowiczów prowadzi browar albo może polecić miejsce, które podejmie się takiego zlecenia przy tej skali produkcji?

Pozdrawiam...
    2025-07-30, 20:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...