Witam piwoszy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peranycsal
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.11
    • 1

Witam piwoszy

Witam wszystkich piwoszy Jestem smakoszem szczególnie regionalnych browarów i mam zamiar często zasięgać opinii forumowiczów jakie piwko wypić a jakiego sie wystrzegać

pozdrawiam
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10846

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peranycsal
    Witam wszystkich piwoszy Jestem smakoszem szczególnie regionalnych browarów i mam zamiar często zasięgać opinii forumowiczów jakie piwko wypić a jakiego sie wystrzegać

pozdrawiam
    bardzo mądra decyzja , wyklikaj jeszcze cos o sobie w profilu
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• lybka
      Witam Piwoszy
      lybka
      Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
      2020-06-14, 16:08
    • darekd
      Rampušák, Cofee Stout
      darekd
      Znany w Polsce browar z Dobruški, od którego kiedyś nosił swoją nazwę. Obecnie nosi nazwę Rampušák jak marka ich piw.
      W tym samym miasteczku znajduje się palarnia kawy Blackdrops, od niej do piwa dodano etiopską kawę z regionu Sidamo.

Właściwie to stout imperialny...
      2025-07-12, 00:50
    • heckler
      Brno-Veveří, Hrnčířská 813/23, Minipivovar Fénix
      heckler
      W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
      Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
      2025-06-25, 08:41
    • Ahumba
      2025.03.28-29 - GDAŃSK, Kranoprzejęcie w The Beer Spot
      Ahumba
      AleBrowar przejmie krany w gdańskim pubie.
      Będzie można spróbować premierowego piwa Hazy IPA: Talus & Vista (15,0 BLG / 6,2% ABV) – soczystej, mętnej IPA chmielonej tylko odmianami Talus i Vista. Cieszcie się aromatami pomarańczy, owoców pestkowych i delikatnie kokosowych! Dzięki dodatkowi...
      Start
      2025-03-28
      Koniec
      2025-03-29
      Adres
      Gdańsk Kilińskiego 4
      2025-03-25, 16:52
    • dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 19:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...