Witam,
Święta to taki czas że człowiek ma czas na TV i biegając po kanałach, znalazłem program o domowym browarze . Ponieważ zawszę lubię odkrywać coś nowego, a czasem po prostu robić nowe drzwi do lasu, to postanowiłem zagłębić się w temat browarnictwa który jest dla mnie o tyle trudny że nigdy w życiu (a mam już 35 lat) nie piłem żadnego alko -(wódka, wino, piwo itp) ale czasem robi się sztukę dla sztuki dla tego postanowiłem najpierw zgłębić wiedzę a jak mi nie przejdzie to zrobić własne piwo
. Ponieważ zawszę lubię odkrywać coś nowego, a czasem po prostu robić nowe drzwi do lasu, to postanowiłem zagłębić się w temat browarnictwa który jest dla mnie o tyle trudny że nigdy w życiu (a mam już 35 lat) nie piłem żadnego alko -(wódka, wino, piwo itp) ale czasem robi się sztukę dla sztuki dla tego postanowiłem najpierw zgłębić wiedzę a jak mi nie przejdzie to zrobić własne piwo  oczywiście ja nie będę pił ale chętnych na pewno znajdę
 oczywiście ja nie będę pił ale chętnych na pewno znajdę  może tak jak kiedyś będą mówili ze w Garwolinie robią najlepsze piwo w Polsce
 może tak jak kiedyś będą mówili ze w Garwolinie robią najlepsze piwo w Polsce 
pozdrawiam
					Święta to taki czas że człowiek ma czas na TV i biegając po kanałach, znalazłem program o domowym browarze
 . Ponieważ zawszę lubię odkrywać coś nowego, a czasem po prostu robić nowe drzwi do lasu, to postanowiłem zagłębić się w temat browarnictwa który jest dla mnie o tyle trudny że nigdy w życiu (a mam już 35 lat) nie piłem żadnego alko -(wódka, wino, piwo itp) ale czasem robi się sztukę dla sztuki dla tego postanowiłem najpierw zgłębić wiedzę a jak mi nie przejdzie to zrobić własne piwo
. Ponieważ zawszę lubię odkrywać coś nowego, a czasem po prostu robić nowe drzwi do lasu, to postanowiłem zagłębić się w temat browarnictwa który jest dla mnie o tyle trudny że nigdy w życiu (a mam już 35 lat) nie piłem żadnego alko -(wódka, wino, piwo itp) ale czasem robi się sztukę dla sztuki dla tego postanowiłem najpierw zgłębić wiedzę a jak mi nie przejdzie to zrobić własne piwo  oczywiście ja nie będę pił ale chętnych na pewno znajdę
 oczywiście ja nie będę pił ale chętnych na pewno znajdę  może tak jak kiedyś będą mówili ze w Garwolinie robią najlepsze piwo w Polsce
 może tak jak kiedyś będą mówili ze w Garwolinie robią najlepsze piwo w Polsce 
pozdrawiam

Comment