Hello, hello!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pundziola
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2012.02
    • 2

Hello, hello!!

Witam wszystkich
    Na początku pragnę się przedstawić , na imię mam Agata. Studiuje na AWF'e w Pn.
    Piszę pracę licencjacką na temat piwa dokładniej o wpływie piwa na organizm człowieka/sportowca. Może Chcielibyście mi troszkę pomóc ?? Szukam ciekawych materiałów popularno-naukowych, naukowych. Za jakąkolwiek pomoc będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam Agata
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24200

Wpadnij na Zlot Browarbizu, tam sami sportowcy.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• bury_wilk
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.01
      • 2655

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
      Wpadnij na Zlot Browarbizu, tam sami sportowcy.

bez wątpienia
      Lubię kiedy się zieleni
      Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Pundziola
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2012.02
        • 2

Dobry pomysł, może jakieś badania do pracy zrobię

Comment

Related Topics

Collapse

• Mitsu91
          Praca licencjacka - Niemcy i Polska
          Mitsu91
          witam
          pisze prace licencjacka na temat piwa w jezyku niemieckim, studiuje germanistyke.
          na poczatku obralam taki temat: historia piwa i jego rola w rozwoju ludzkosci. niestety pani promotor uwaza ze jest to temat odtworczy i zeby to byla jakas analiza i tu moje prosba o pomoc. po przejrzeniu...
          2013-03-13, 00:13
        • ariusz
          Volksbräu Durbach, 1378 Ritter Bräu
          ariusz
          Volksbräu Durbach - malutki browar rzemieslniczy z miejscowosci Durbach kolo Offenburga, u podnoza Schwarzwaldu (Badenia-Wirtembergia) prowadzony przez pana Volka z pomoca rodziny.

Piwo dostepne wylacznie w czterogwiazdkowym hotelu Ritter rowniez z miejscowosci Durbach. Przez ten hotel...
          2018-12-14, 20:22
        • bayern71
          Owczarnia, Zółwińska 25, Agata
          bayern71
          Zajechałem dziś rowerem, wracając z pracy, z zamiarem zakupu czegokolwiek piwnego (łącznie miałem ponad 60 km w nogach). Sklep położony na całkowitej wsi, cudów nie oczekiwałem. A tymczasem w środku oprócz standardowej oferty koncernowej na górnej (prawie pod sufitem) półce bogata oferta...
          2012-08-30, 19:39
        • juddie
          witam!pisze prace licencjacka o piwie i szukam informacji i zdjec
          ...interesuja mnie zdjecia minibrowarów w Polsce i ich oferta, potrzebuję też konkretnych opisów typów piwa i zdjęć...jeśli ktoś ma ochotę mi pomóc proszę o maile- juddie84@wp.pl
          z góry dziękuję
          2007-03-21, 14:38
        • kubalosio
          Przemysł piwowarski w Polsce i na świecie pod koniec XX wieku - praca licencjacka
          kubalosio
          Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

To mój pierwszy post i chyba od razu powinienem postawić każdemu piwo już za to, że to forum w ogóle istnieje!
          Czuję, że znajdę tu masę informacji przydatnych do mojej pracy licencjackiej, którą niestety muszę napisać....
          2008-08-31, 20:20
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...