Powitać

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sniggers
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 1

Powitać

Witam wszystkich.
    Mam na imię Łukasz i mieszkam w Krakowie. Na to forum trafiłem próbując znaleźć informacje na temat kapsli z mojej kolekcji, których nie mogłem zidentyfikować. Po przeglądnięciu kilku tematów trafiłem na te kapsle, oraz na kilka innych ciekawych tematów.
    Mam nadzieję że "zadomowię" się na tym forum, dowiem się różnych ciekawych rzeczy, oraz może sam coś wniosę.
    Pozdrawiam.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
    bastion
    Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
    Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
    Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
    2022-09-02, 21:32
  • darekd
    Pinta, Right Now Red IPA
    darekd
    Seria "Craft"

Ekstr. 15%
    Alk. 6,5%

Chmiele: Columbus, Citra, Amarillo

Aromat - bardziej słodowy, trochę karmel, muśnięcie owocowe i podprażone, łagodny chmiel z minimalną cytrusowością. Jest złożoność, ale brak intensywności i czystości...
    2025-10-13, 23:25
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • dadek
    Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 00:42
  • jacekwerner
    Mělník, Bezručova 613/30, Minipivovar Němý Medvěd
    jacekwerner
    Obecnie browar mieści się pod adresem : Bezručova 613/30 w pięknie odrestaurowanym budynku dawnego młyna : 6 sierpnia 2025, po obejrzeniu Diabelskich Głów i innych ciekawych form skalnych w miejscowości Želízy-Liběchov wizyta w Melniku była niejako obowiązkiem - jak się okazalo bardzo...
    2025-08-18, 16:10
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...