Praca inżynierska

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • studentka-po
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.10
    • 1

Praca inżynierska

Witam wszystkich,

Piszę pracę inżynierską o przemyśle piwowarskim, dokładnie o procesie produkcji piwa metodą tradycyjną. Bardzo potrzebuje bibliografii, aby pisać dalej moja własną wymarzoną prace

Czy możecie mi pomóc w wyborze literatury?

Pozdrawiam.

Related Topics

Collapse

• Niyaki
    [Pytanie] Praca inżynierska
    Niyaki
    Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
    2019-11-06, 20:40
  • eitanss
    Piwo miodowe - praca inżynierska
    eitanss
    Witam wszystkich, jestem tu nowy, mam nadzieję że trafiłem w dobre miejsce . Przechodząc do rzeczy...Jestem studentem 3 roku Akademii Morskiej na kierunku towaroznawczym. Uparłem się i w sumie dostałem zgodzę na napisanie pracy o piwie miodowym. Postawiono mi jednak warunek, co dokładnie...
    2016-11-14, 18:52
  • darekd
    Praca - Drink Hala, Wrocław
    darekd
    Znany wrocławski sklep poszukuje pracownika na stanowisko sprzedawcy:

Zależy nam na długofalowej współpracy, chętnie zatrudnimy kogoś, kto szuka pracy na stałe.
    Szukamy osób pracowitych i odpowiedzialnych.

Do zadań sprzedawcy należą:

- obsługa
    ...
    2019-06-08, 10:42
  • dobrepiffko
    PRACA w UK
    dobrepiffko
    Szukam osoby do pracy na stanowisko pomocnik piwowara/second brewer. Doswiadczenie oraz znajomosc j. angielskiego nie wymagana. Obsluga wozka widlowego wskazana. Praca mozliwa od zaraz. Wiecej pod numerem tel. +44 7713642898
    2018-05-02, 18:36
  • bastion
    Austria, Schrunz, Bahnhofstrasse 10, Biersederei.
    bastion
    Schruns to miasteczko malowniczo położone w cieniu ostrych grani okolicznych szczytów. Zimą jest to raj dla narciarzy, gdzie na stokach korzystając z bogatej infrastruktury, mogą uskuteczniać swoje szusy. Samo miasto jest raczej senne, jakieś stragany z miejscowymi specjałami oraz solidnie...
    2025-06-22, 21:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...