Kto mi zaprojektuje etykiety ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3496

Kto mi zaprojektuje etykiety ?

Jak w temacie. Co w zamian? Zapraszam na PW.
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3496

No i sprawa załatwiona dzięki uprzejmości kolegi z Częstochowy. Dzięki Jakub i pozdrawiam. Twoje

Ps. Jakby ktoś jeszcze chciał się wykazać zdolnościami to droga do kariery wciąż stoi otwarta
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
      Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
      Serokomlak
      Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
      2025-09-28, 21:34
    • heckler
      Czechy, Kamýk nad Vltavou, Kamýk nad Vltavou 96, Malopivovar Hunec
      heckler
      Od 2024 roku miejscowość Kamýk nad Vltavou ma swój legalnie działający browarek. Mieści się on na prywatnej posesji współdzieląc przydomowy garaż. Niestety mieliśmy pecha i dosłownie o godzinę minęliśmy się z właścicielem, który wyjechał na dwa tygodnie
      W domu została...
      2025-08-18, 10:15
    • dadek
      Jelenia Góra, Sobieskiego 47, Browar Dolina BoBRU
      dadek
      Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość...
      2025-08-03, 01:09
    • heckler
      Přepychy, Přepychy 42, Přepyšský pivovárek
      heckler
      Właściciel i piwowar Libor Panchartek, który zaczynał jako piwowar domowy, postanowił oficjalnie otworzyć swoją działalność i stało się to w styczniu 2025 roku.
      Přepyšský pivovárek, to malutki, lokalny browarek we wsi Přepychy. Stamtąd najbliżej do Pardubic/Hradca,...
      2025-07-31, 10:02
    • heckler
      Bařice-Velké Těšany, Velké Těšany 21, Pivovar Theodor
      heckler
      Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
      2025-07-22, 07:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...