Ja bym proponował za wszystko, dodawanie podstawek, etykiet, etc. Ale również za posty na forum czy jakieś artykuy w serwisie.
Oczywiście za za wszystko byłaby inna ilość punktów.
Ja proponuję czeladnik tak do 300 postów.
Może ktoś ma pomysły na następne stopnie? W związku z tym ze forum się rozwija i jest nas coraz więcej uważam, ze stopnie powinny przeskakiwać co kilkaset postów.
Można nadawać również stopnie tak jak np. w wojsku Bądź Stopnie: Początkujący, Zaawansowany, Ekspercki, Mistrzowski, Arcymistrzowski (Stopnie zgapiłem z pewnej gry)
pjenknik napisal/aW związku z tym ze forum się rozwija i jest nas coraz więcej uważam, ze stopnie powinny przeskakiwać co kilkaset postów. [/B]
Słusznie, wszak stopnie, jak sama nazwa wskazuje, muszą następować stopniowo.
Dajmy sobie spokój z tymi stopniami. Niebezpiecznie pachnie mi to szkołą. Chyba, żeby wraz ze zmianą stopnia miała miejsce jakaś ceremonia, wiadomo w jakich okolicznościach przyrody.
a ja uważam jak i niektórze moi przedmówcy zę jakieś tam stopnie powinny być przydzielane co kilkaset postów, ale chyba nie chodzi tu o wyścigi kto i ile ma postów, grunt żeby piwo zawsze byłe, ot co!!
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
jak rozumiem, w Twym organizmie nie zachodzą zwyczajowe skutki zaspokajania pragnienia piwem.
inaczej wszakże jest w przypadku większości forumowiczów, co mogłam sobie do woli obserwować w ubiegły weekend, czerpiąc zresztą z tego sporo uciechy
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
Mam taką sytuację że jutro zamierzam warzyć a zawsze gdy przygotuję brzeczkę to transportuję ją i wstawiam na fermentację do kumpla czy do ciotki bo u mnie w piwnicy trochę ciepło.
Problem w tym że jutro trochę kiepsko z możliwościami wstawienia...
Cześć,
Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
Comment