Tapatalk - problemy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
    A teraz?
    Smiga

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Comment

Related Topics

Collapse

• Magyars
      Hefeweizen - problemy z fermentacją burzliwą
      Magyars
      Witam, opiszę krótko cały proces zacierania i fermentacji, a później napiszę w czym tkwi problem. (Jest to moje 1. warka)

50% słód pszeniczny
      50% słód pilzeński
      Drożdże Fermentis Safbrew WB-06
      Chmiel na goryczkę Hallertau Tradition

BLG początkowe...
      2019-12-17, 09:06
    • etman
      Piwowar nr 53
      etman
      W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
      2025-06-17, 20:34
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
      slawekkazek
      Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
      2025-01-18, 11:17
    • Charlie44
      Problemy z gęstością początkową.
      Charlie44
      Cześć wszystkim,

Uwarzyłem ostatnio Ale'a z chmielami Marynka, Citra oraz Styrian Cardinal.
      Taka międzynarodowa wariacja, no i z tego co próbowałem przy rozlewie to zapowiada się nieźle ale coś mi poszło nie tak w procesie produkcji brzeczki... albo po prostu dałem ciała....
      2019-01-14, 13:59
    • darekd
      CREW Republic, Trooper Progressive Lager
      darekd
      CREW Republic to jedna z ikon tzw. piwnej rewolucji w Niemczech przeżywa problemy i w związku z tym zakończył warzenie w swoim podmonachijskim browarze i powraca do warzenia kontraktowego w Bittburgerze, gdzie będą mieli do swojej dyspozycji osobny browarek eksperymentalny.

Piwa z...
      2024-08-15, 22:59
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...