marcopolok napisał(a)
Zastanawiam sie nad jedną opcją! A mianowicie rejestrowaniem pustych butelek po piwie.Przynajmniej bedę wiedział ile litrów spijam.
Marusia napisał(a) Zbliża się koniec kolejnego miesiąca i stwierdzam, że moje spożycie jest nadzwyczaj regularne - ok. 50 l piwa miesięcznie. Czy Wy też tak macie, czy np. w lecie się Wam zwiększa ilość piw w dzienniku? Bo ja to chyba jednak jestem naprawdę regularny piwożłop
U mnie procentowo rozkłada się w miarę regularnie ze wskazaniem na maj (wyjazdy do Janowa) i teraz lipiec (wyjazd nad Wigry).
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
U mnie kończy się pierwszy (dopiero) miesiąc prowadzenia dziennika. Też jestem grzecznym chłopcem - dopiero dobijam do 30 litrów. I nie zamierzam przyspieszać...
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Marusia napisał(a) No z Waszych wypowiedzi wynikałoby, że jestem baaaardzo niegrzeczną dziewczynką - ja? Ależ skąd!
Ty nie jesteś niegrzeczną dziewczynką, tylko jesteś grzeczną na tyle na ile piw Cię stać.
Ja jestem zamożony z domu i stać mięęęęęęę tylko na kupno akurat tylu piw. Stąd moja niby-grzeczność.
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Comment