Właśnie, przed którymi świętami? Czyżbyś mówił tak pesymistycznie już o świętach kwietniowych? Zważ, że mnie w noc sylwestrową złodzieje zabrali z szafy wszystkie koszulki (te z browaru też), została tylko jedna, która zresztą jest na mnie za mała i chodzi w niej mój syn.
To trzeba było tak od razu - teraz koszulki wchodzą zatem do listy rzeczy wyższej konieczności
Tak ci posmakowały niemieckie golonki, czy chcesz mieć koszulę nocną?
Mocno ograniczylem spozycie miecha, a i to niewiele pomaga. Zaczynam sie martwic
A koszulke chyba sobie wciagne taka porterowa, byle bym trafil z rozmiarem
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
Mam na zbyciu kilkanaście koszulek browarnianych. Koszulki nieużywane. Cena 10 zł sztuka - browary polskie, 15 zł sztuka browary zagraniczne. koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej.
Do kompletu fartuszek kasztelana 5 zł. Kontakt na priv....
Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
Na miejscu wszystko razem w jednej...
Comment