Elektryczny kociołek do zacierania z Lidla

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kopyr
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
    Jeżeli sierpoień 2008 jest dla ciebie "dwa lata temu" to mogę tobie pogratulować znajomości czasu.
    Kentakiemu chodziło, że poprzednim razem przed sierpniem 2008 był w Lidlu w 2005r.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2008-11-20, 16:34.

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki
    Albo wcale bo ostatnio był 2 lata temu(...)
    Jeżeli sierpoień 2008 jest dla ciebie "dwa lata temu" to mogę tobie pogratulować znajomości czasu.

Leave a comment:

• kentaki
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
    Raqczej to była jednorazowa akcja. Ja bym brał za 200zł bo jak zejdą to już raczej nie kupisz... do jesieni...
    Albo wcale bo ostatnio był 2 lata temu, a w związku z zapowiedzią wycofania się Lidla z Polski pewnie ostatnia okazja.

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bumbastic
    A nie wie ktoś czy taka promocja jest co weekend? W Warszawie w Lidlu w Al. Jerozolimskich są ale kosztują 199zł
    Raqczej to była jednorazowa akcja. Ja bym brał za 200zł bo jak zejdą to już raczej nie kupisz... do jesieni...

Leave a comment:

• bumbastic
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki
    W Lidlach jest weekendowa promocja na artykuły przemysłowe - 30%. Interesujący nas kociołek/pasteryzator jest w cenie 139,30 zł. W Tarnobrzegu są jeszcze 2 szt. Elektroniczne wagi po ok. 30 zeta.
    A nie wie ktoś czy taka promocja jest co weekend? W Warszawie w Lidlu w Al. Jerozolimskich są ale kosztują 199zł

Leave a comment:

• brloin
    replied
    Patrz 5 postów wyżej. Kupiłem w lidlu na Grochowskiej bodajże, niecałe dwa tygodnie temu.

Leave a comment:

• yemu
    replied
    a w warszawie?

Leave a comment:

• tomassi
    replied
    Jest w Selgrosie, Severin coś około 270 zł.

Leave a comment:

• mgrzemow
    replied
    Kraków, Katowice

Witam, Czy ktoś widział może ostatnio taki kociołek gdzieś w okolicy Krakowa lub Katowic?

Leave a comment:

• michalh
    replied
    W Poznaniu w Lidlu przy Katowickiej sa jeszcze 2 sztuki za 139 PLN

Leave a comment:

• brloin
    replied
    Nie ma to jak przyjechać do Warszawy kilka godzin po spotkaniu browarbizowiczów na Jagielle.
    Nie ma to jak zbudzić się w wolną sobotę o 7 rano i z głupia frant wczytać się na parę godzn w forum.
    Nie ma to jak zajrzeć do najbliższego lidla pod wpływem chwili.
    Nie ma to jak kupić kociołek w cenie promocyjnej 139,9 zł.
    Test we wtorek.
    P.s. Jeszcze jeden został

Leave a comment:

• kentaki
    replied
    weekendowa promocja

W Lidlach jest weekendowa promocja na artykuły przemysłowe - 30%. Interesujący nas kociołek/pasteryzator jest w cenie 139,30 zł. W Tarnobrzegu są jeszcze 2 szt. Elektroniczne wagi po ok. 30 zeta.

Leave a comment:

• kopyr
    replied
    Przyszła mi do głowy jeszcze jedna zaleta kociołka. Mając kociołek oraz gar i gazówkę, można warzyć dwie różne warki piwa jednocześnie.

Leave a comment:

• mwa
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
    - prąd droższy od gazu.
    To prawda, dlatego zakupiłem taboret gazowy (gaz ziemny) by nie brudzić kuchenki u ojca .

Leave a comment:

• jacer
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    Wady:
    - gar jest zajęty do końca filtracji, a więc można zacząć podgrzewanie filtratu dopiero po opróżnieniu i umyciu kociołka.
    - termostat sprawia wrażenie, jakby dla bezpieczeństwa, ze względu na bezwładność cieplną, był przeskalowany o -5°C. Tzn. jeśli ustawimy na 70°C to grzanie wyłączy się przy 65°C. Ma to jakiś sens, ale szczególnie podczas gotowania (100°C i koniec skali) jest denerwujące.
    - prąd droższy od gazu.

Leave a comment: