Wlasnie na miescie pojawily sie takie plakaty
Biesiada Tyska w Tarnobrzegu
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-12Koniec2024-10-12AdresWarszawa, Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-29, 17:12 -
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresWarszawa , Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-29, 17:07 -
-
Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
-
Channel: Niemcy
-
-
24.02.2020 po raz pierwszy odwiedziłem Tarnobrzeg. A właściwie miasto, bo wcześniej bywałem tylko na dworcu PKP
, a głębiej się zapuszczać w zabudowę nie było powodu. Bo i za ciekawa nie jest. Właściwie oprócz zabytkowego kościoła i niedalekiego głównego rynku (zeszpeconego klocem...
-
Channel: Podkarpackie
-
-
Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
- Loading...
- Koniec listy.