Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To chyba nie żadna promocja, lecz stała cena, którą widzę od przynajmniej miesiąca.
W sklepach sieci Carrefour we Wrocławiu jest Kormoran Coffee Stout za 5.89.
Cena o tyle ciekawa, że w zależności od sklepu, 1-2 złote niższa niż gdziekolwiek indziej.
Dla mnie to świetne piwo i za tę cenę oczywisty wybór przy okazji wizyt w tym sklepie.
Jest też Witbier z tego browaru za 5.69. Ten w zależności od warki jest albo genialny, albo tylko dobry, ale ogólnie to jeden z najlepszych wyrobów w tym stylu i też cena konkurencyjna (przynajmniej jak na Wrocław).Leave a comment:
-
raczej tak
Leave a comment:
-
-
-
ohh brawo ) jesteś taki wyjątkowy i wiesz co dobre. Gratuluje Ci tego, że wyczekałeś, pilnowałeś i kupiłeś butelke witbiera 2 zł taniej na promocji patrząc z pogardą na zacofanych vipożłopów. Zazdroszczę !Leave a comment:
-
W Biedrze w Ząbkach k. Wawy na ul. Powstańców Hoegaardenów stoi kilka kartonów - 9,49 zł
Autochtony patrzą nieufnie, spode łba. Wybierają VIP-y w promocji za 1,75 zł puszeczkaLast edited by chechaouen; 2016-04-19, 19:32.Leave a comment:
-
Potwierdzam, że parę butelek Hoegaarden'a rzeczywiści stoi za 9 z hakiem, ale koło alkoholu-u nas koło czarnego Smirnoff'a, więc ciężko znaleźć na piwie, myślę że to jest cena przyzwoita, ale nie brałem, bo ja za tym piwem nie przepadam akurat. Całkiem w innym miejscu są na promocji wyżej wspomniane Moretti i Cornelius.Leave a comment:
-
Jakby ktoś jeszcze chciał wiedzieć, to Porter Wielkanocny cały czas jest we Fresh Marketach. Nie we wszystkich. W jednym nie wiedzieli o co chodzi, w drugim było sporo. Trzeba pytać, bo na półce kurzyła się jedna buteleczka, reszta na zapleczu. Ciekawe kiedy trafi na promocję. Termin ma stosunkowo krótki, bo październik 2016.Last edited by Rogerson; 2016-04-18, 08:26.Leave a comment:
-
U mnie już dawno śladu nie ma, teraz tylko Birra Moretti, Cornelius Triple Blond i Bananowy w jakiś promocjach.Leave a comment:
-
-
Dzisiaj widziałem w jednej Biedronce ostatnią butelkę i cena nadal ta sama.Leave a comment:
-
W mojej stoi ze dwa kartony.
Cena taka sama jak na początku. Za wiele nie zleci bo i tak była dość atrakcyjna. W tesco 14,99zł (chyba)Leave a comment:
-
-
Leave a comment: