Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
    Serokomlak
    Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
    2024-10-27, 00:16
  • darekd
    Ale Browar, Grass Hopper
    darekd
    Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...
    2025-10-20, 00:24
  • darekd
    Świdnica, Muflon
    darekd
    Bock, 16,2% ekstr., 6,1 alk.

Aromat - słodowy, chleb razowy, karmel, nuty palone
    Piana - umiarkowanie wysoka, niezbyt trwała, cieniutka koronka na dłużej
    Barwa bardzo mocna herbaciana esencja
    Wysycenie - łagodne, ale trochę musuje
    Smak - wyraźny razowy chleb,...
    2025-10-12, 23:23
  • dadek
    Niemcy, Middelhagen, Dorfstraße 20, Braugasthaus Zur Linde
    dadek
    Wieś Middelhagen znajduje się na najbardziej wysuniętym na wschód półwyspie Rugii o nazwie Mönchgut. Dojechać tu można w kilka minut autobusem 21 lub 29 (3 przystanki) z Göhren - końcowej stacji kolei wąskotorowej (rozstaw szyn 750 mm) Rügenische Bader Bahn. Jej linia zaczyna się w Putbus...
    2025-09-09, 01:22
  • ART
    Chęciny, ul. Ogrodowa 1A, Resursa Chęcina Restauracja & Browar & Noclegi
    ART
    Świeżo otwarty (2025.08.01) browarek restauracyjny.

Lokal mieści się w malowniczym miasteczku Chęciny, u podnóża słynnego Zamku Królewskiego, będącego główną atrakcją regionu. Okolicę charakteryzuje historyczne centrum z zabytkową zabudową, klasztorem franciszkanów, synagogą...
    2025-08-12, 16:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...