Niestety w Sobote mi nie pasuje, impreza rodzinna zatrzyma manie w domu. Za to z kolega Abernacki spotykamy sie w piatek o godzinie 15:30 w Degustatorni. Wszystkich chetnych zapraszamy.
Makaron w Trojmiescie 15.01-22.01
Collapse
X
-
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
hmmmmm ... nie wiem jak kolega Abernacka ,ale ja jak najbardziej bede w tym czasie paletal sie po knajpach w Gdyni. Ps jesli zdobede twoj numer telefonu to postaram sie do ciebie dodzwonic. PS na PW wysle moj numer tel."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
Related Topics
Collapse
-
Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...-
Channel: Czechy
-
-
Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...2 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Nie tak dawno było lekka szydera (czyt. konstruktywna krytyka) w związku innym ich piwem:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...gon-sprau-aipa
Panowie poszli za ciosem. Wypuścili Oatmeal stouta. Zapewne nie macie pojęcia co to za styl....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....-
Channel: Szwecja
2025-09-29, 21:43 -
-
Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...-
Channel: Holandia
2025-09-20, 10:16 -
- Loading...
- Koniec listy.

Comment