Niestety w Sobote mi nie pasuje, impreza rodzinna zatrzyma manie w domu. Za to z kolega Abernacki spotykamy sie w piatek o godzinie 15:30 w Degustatorni. Wszystkich chetnych zapraszamy.

Makaron w Trojmiescie 15.01-22.01

Collapse

X
- 

"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
- 

hmmmmm ... nie wiem jak kolega Abernacka ,ale ja jak najbardziej bede w tym czasie paletal sie po knajpach w Gdyni. Ps jesli zdobede twoj numer telefonu to postaram sie do ciebie dodzwonic. PS na PW wysle moj numer tel."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
Related Topics

Collapse

- 

Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný... Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
 Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...2 Photos- 
							Channel: Bułgaria

- 

- 

Nie tak dawno było lekka szydera (czyt. konstruktywna krytyka) w związku innym ich piwem: Nie tak dawno było lekka szydera (czyt. konstruktywna krytyka) w związku innym ich piwem:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...gon-sprau-aipa

Panowie poszli za ciosem. Wypuścili Oatmeal stouta. Zapewne nie macie pojęcia co to za styl....- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie.... Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....- 
							Channel: Szwecja
 2025-09-29, 21:43
- 

- 

Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat... Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...- 
							Channel: Holandia
 2025-09-20, 10:16
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment