Po powrocie z giełdy w Grodzisku zastała mnie w domu smutna wiadomość. Moja firma tak troszczy się o mnie, że zapewniła mi atrakcyjny wyjazd daleko w Polskę. Tyle, że w terminie i kierunku, który absolutnie nie pozwoli mi przybyć do Czarnkowa.
Gdyby ktoś jeszcze chciał się wybrać na zlot, to moje miejsce na pewno będzie wolne.
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Witam szanownych forumowiczów !
właśnie się dowiedziałem ,że mogę pojechać na zlot sam w związku z powyższym zwalnia się jedno miejsce. Jakby był ktoś chętny to proszę na PW.
Druga sprawa to jadę na zlot autem z warszawy w piątek koło 11-12 jakby był ktoś chętny dotrzymać towarzystwa w podróży to zapraszam na PW najlepiej jakiś numer telefonu to oddzwonię
Pozdrawiam
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
klaniam sie browforumowiczom. z przykroscia musze odwolac swoj przyjazd na zlot z powodow rodzinnych. wiec gdyby ktos z szanownych czytelnikow chcialby zajac moje miejsce to prosze o pw lub tel 0-793010939. wszystkim szczesciwcom-uczestnikom zlotu zycze "glebokich gardel".
Moje wolne miejsce już nieaktualne.
zgłosił się już chętny. Co do wyjazdu autem z warszawy mam jeszcze wolne miejsca gdyby był ktoś chętny zapraszam.
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
moze ktos chce rzutem na tasme pojechac na moje miejsce (arturzinio). ja z powodow rodzinnych nie dam rady. moj tel 0-793 010939. zycze Deep Throats - arturzinio
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturzinio
moze ktos chce rzutem na tasme pojechac na moje miejsce (arturzinio). ja z powodow rodzinnych nie dam rady. moj tel 0-793 010939. zycze Deep Throats - arturzinio
Miejsce przejęte przez moją osobę Dla osoby towarzyszącej forumowicza marcogt Telefoniczenie przed chwilą szczegóły uzgodniłem.
Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
Taka...
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...
Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment